MY BABY BOOK

Här är den – My Baby Book
En nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn

En bok om min egen resa genom graviditet, förlossning och första tiden med bebis. Som är skriven utan filter, rätt från hjärtat och med expertråd från världens mest fantastiska barnmorska. Det är en bok med glimten i ögat, där vi kan skratta åt allt sjukt som sker i den här resan – men också våga tycka att det är jobbigt tillsammans. Jag pratar med barnmorskan Sara Dellner (som driver Instamorskan!) genom boken och hon svarar på sånt jag undrar genom olika trimestrar och inför förlossningen. Varje graviditetsvecka finns dokumenterad samt tankar och känslor däremellan – och efteråt.

Jag är så förälskad i min bok ♥!

Här kan ni förhandsbeställa ett signerat exemplar av boken!

  1. Vad anser ni i bloggvärlden om bloggbevakning och hon som driver den bloggen? Känns som den bloggen är tvärtemot allt du vill uppnå med den här just med god stämning, peppande, systerskap.

   1. Usch fick ont i magen av att läsa hennes inlägg och alla vidriga kommentarer.
    Sprider en hemsk energi.

    Michaela: jag tycker du är fantastisk! Jag har haft en liknande erfarenhet vad gäller sömnbrist med vår son och tankade mycket energi och kraft när han fick vara med familj och mor/farföräldrar.
    Idag är han 12, sömnbristen är ett minne blott och han har en fantastisk relation med släkten och vill ofta hälsa på där och kan prata om allt med dom.
    Så värdefullt att bygga relationer redan från start.

 1. Sååå fint omslag!! Tror innehållet kommer vara minst lika fint, beställer direkt <3 Vi ska börja resan mot bebis till våren så ser verkligen framemot att läsa denna bok. Kram och grattis!

 2. Boken är verkligen så fin, liksom du verkar vara – insida ut! ❤️ Beställde ett ex som jag ser fram emot ska landa i brevlådan senare i höst! Har själv en dotter, Ella, som blir 1 år i oktober. Tack för en ärlig och väldigt fin blogg, du inspirerar på många plan 😘

 3. Jag och min sambo ska få en liten bebis i början av mars- blev en beställning direkt! Ser fram emot att läsa! ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi