Är ni nyfikna på omslaget?

Hej snäckor,

Ville bara kika in snabbt och berätta att idag kommer jag visa upp omslaget till min nästa bok OCH ni kommer att kunna förhandsbeställa signerade exemplar! Boken släpps den 3:e november men redan nu kommer alltså de som vill kunna beställa ett ex och dessutom få det signerat. Det känns sååå roligt att äntligen få visa upp världens finaste bok och jag hoppas att alla som befinner sig någonstans i gravid eller bebis-resan kommer tycka om den.

Kika in lite senare alltså.
Puss!

  1. Är inte i närheten att skaffa bebis eller så, det får dröja ett par år då jag bara är 21. MEN jag kommer definitivt förhandsbeställa din bok, för gud vad jag längtar efter att läsa den 🙂
    Så mysigt även för en som inte är på det planet i livet. <3

    1. Grattis till dig och boken.
      Jag har redan gjort hela gravid- och bebislivet men önskar så att det funnits en bok av dig när jag var på den platsen i livet.
      Stort lycka till, och tack för en så härlig blogg. Du har alltid funnits där i periferin för mig men först nu har jag börjat läsa din blogg och följa dig på insta. Kram och tack för allt!

    2. MEN vad är detta för gulligt, TACK! Så glad jag blir. Jag lovar att du kommer älska den, den dagen det börjar bli dags för dig (kanske innan också :-). Puss!

  2. Så fin bok! Beställde direkt och ser fram emot att läsa den. Har inga barn än men hoppas på att hinna plussa innan den kommer i brevlådan, då vi försöker bli gravida.

    1. Tack snälla! Om inte annat så har du den tills du blir gravid, eller att läsa i väntan på det. Skickar hopp och kärlek åt er väg <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi