WEEKLY PLANS

Hej gullnosar,

När jag skriver det här är det söndag kväll så förhoppningsvis gäller vår plan och inga magsjukor finns i sikte. För idag börjar Dantis förskolan! Nu har vi haft en extra vecka att peppa på och det känns faktiskt jätteroligt att det är dags. Vi var på Öppna Förskolan några förmiddagar förra veckan och det kändes toppen. Han har inga problem med att ty sig till andra vuxna och var snabbt uppe i pedagogens famn, jag tror inte ens han märkte när jag gick och kissade.

Med det sagt hoppas vi att vi får köra igång den här veckan! Såhär ser min vecka ut:

Måndag: Inskolning
Tisdag: Jobbar (Jag och D har varannan dag med inskolningen). Vi har planeringsdag för Q4 med FORNI-teamet och det blir sista planeringsmötet innan Lollo går på sin mammaledighet, åh vad jag kommer sakna henne. På kvällen ska vi till Lilla Ego med Marith och Jakob, vi fick det i present av dom – hur härligt!
Onsdag: Inskolning och sen har jag en plåtning på eftermiddagen.
Torsdag: Presslunch hos By Malina och möte med Flattered om kommande säsonger (min modell hos dem ingår numera i deras standardsortiment då den blivit en riktig klassiker, SÅ ROLIGT). På eftermiddagen kommer min kusin som är elektriker hem till oss för att få upp vår nya badrumslampa YEY!
Fredag: Planeringsdag på förskolan = heldag med minimannen.

Förutom detta har jag även något riktigt härligt planerat, på onsdag kommer ni nämligen att få se omslaget på min bok OCH beställa signerade förhandsexemplar!!! HUR ROLIGT ÄR INTE DET DÅ!!! JAG VILL GRÅTA!!!

  1. Hej Forni! Kan inte du göra ett inlägg med tips på fina höstjackor, både lite svalare för nu och lite varmare som passar bra senare under hösten? Älskar din klädstil, så det hade varit jättefint!
    Ha en fin vecka <3

  2. Till frågor med Forni 🙂
    Hej Michaela! TACK för en så härligt inspirerande blogg och för alla dina böcker, så pepp på din nästa bok! Du har ju skrivit mycket om svartsjuka och jag har för första gången i en relation börjat känna så mycket svartsjuka, på saker han gjort innan mig? Jag blir som besatt av att veta vilka tjejer han har dejtat osv. Jag har aldrig varit så kär och inte heller så säker på att det här är MIN person. Älskar den känslan, men rädslan över att bli lämnad som jag tidigare blivit tar liksom över och gör mig istället svartsjuk och ”stalkig” och besatt. Han sa uttryckligen ett halvår in i vår relation att ”jag vill ha barn med dig i framtiden” det är det finaste man kan säga och så fort euforin i kroppen lagt sig så slår den till.. Känslan av att det inte kan vara så bra på riktigt?
    Har du några bra tips på vad jag kan göra för att få bukt på det här?

    KRAM <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi