10 saker i mitt hem som jag inte kan leva utan

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NIVEA

Som ni vet är jag nykär i lägenheten efter vårens mini-renovering. Allt känns så härligt och jag blir glad av vårt hem. Det kan också ha att göra med att alla babygym och springstolar är borta från vardagsrummet, haha! Nu har vi bara en stor korg med leksaker och den gör mig glad – även när Dante sover är den en påminnelse om att det finns lek i våra liv.

Jag tänkte att jag skulle ta er med på en tur i vårt hem genom mina favoritsaker. Så istället för att titta på hemmet med vid vinkel går vi in och kikar på saker i vårt hem som jag inte kan leva utan. Följ med!

Solcellslampa från IKEA

Ibland ramlar man över kap som gör hela ens vardag trevligare – den här lampan är en sån sak. Vår inredare Sanna hittade den på IKEA och sa ”Den hade passat på er balkong!”. 249kr betalade vi för den och när vi ställde fram den på söndagseftermiddagen efter vår IKEA-tripp var jag lyrisk. Vilken underbar liten lampa! Varje gång jag tittar ut på vår balkong blir jag glad över att se den, älskar sådana köp.

Vår tv

Jag förstår faktiskt inte hur man kan leva utan en tv, det är typ definitionen av mys för mig att ha en tv. Livet går nästan jämt i 180 km/h och den stunden varje dag som jag kryper ner i soffan och tittar på något är en ovärderlig stund för mig som ger mig energi att orka med allt annat hektiskt i mitt liv.

Mitt badrumsskåp

Som ni vet är jag besatt av att hänga i badrummet, jag kan vara där hur mycket som helst. Det är något om att låsa om sig och få pyssla med att ta hand om sig som jag tycker himla mycket om. Jag har två badrumsskåp, ett sånt som man inte fotar där det ligger mindre fina saker, haha. Typ hårborstar, tandtråd och bindor. Men sen har jag det här skåpet där alla mina lyxiga krämer och sånt finns. Bästa skåpet!

NIVEA MicellAIR

Jag har använt micellärt vatten från NIVEA sen det lanserades och är en trogen kund. Även när jag och NIVEA slutar samarbeta (hoppas dock aldrig haha!) så kommer jag att konsumera deras produkter. Favoriterna är deras wipes som jag rakt av missbrukar samt MicellAIR som jag använder varje dag när jag kommer hem för att ta bort smink och orenheter från huden.

Tripp Trapp-stolen från Stokke

Man (jag) köper en hel del saker till ens bebis och vissa blir kanske mer värdefulla än andra. Den här stolen köpte vi redan innan Dante kom till världen och det är helt klart ett av våra bästa köp och en sak jag inte kan leva utan. Dante älskar att sitta och äta i den och tack vare den kan vi tidigt bli en familj som äter tillsammans. Det är så mysigt att göra frukost och äta alla tre vid matbordet (äggröra, allt som oftast). Jag är så glad över att den är så snygg också och passar perfekt in i hemmet. Den här kommer vi aldrig göra oss av med utan när Dante växer ur den går den garanterat vidare till ett syskon.

Golvspegel från Reforma

Det här är egentligen ett felköp men oj vad bra det blev. Hur har jag inte kunnat ha en helkropps-spegel i sovrummet innan? Jag förstår ingenting. Alla i familjen speglar sig i den dagligen och Dantes min när han pussar sig själv i den varje morgon gör mitt liv värt att leva.

Snittblommor

Blommor – så dyrt men ändå så ljuvligt. Jag lever med en man som inte förstår vitsen med blommor (”de dör ju bara?”) men för mig är de värda varenda krona (nästan). En stor del av ens liv är ju vardagen och alla små knep för att göra vardagen extra härlig tycker jag är värda att ta till sig av. Snittblommor gör min vardag härligare och jag kommer aldrig sluta unna mig det!

Min dator

Min Dator är min vapendragare. Min telefon också givetvis, men jag vill ändå påstå att jag och Datorn har en speciell relation. Med Datorn får jag leva ut och göra det jag gillar bäst – skriva. Det finns ingen stund som den där jag slår mig ner vid matbordet, öppnar Datorn och tar första klunken kaffe.

Mitt kaffe, mina perfekta kaffekoppar och min kaffebryggare från SMEG

Jag k a n   i n t e leva utan mitt kaffe. Varje morgon brygger vi en stor kanna kaffe i vår kaffebryggare från SMEG och så tar vi försiktiga klunkar tills vi långsamt vaknat till liv. Sen vi fick barn blev morgonkaffet ännu viktigare i våra liv och idag är det faktiskt just första koppen kaffe som gör att jag ens kommer upp på morgonen (alla mammor som håller med räcker upp en hand!).

Han. Det bästa med mitt hem och det jag inte kan leva utan är egentligen bara en sak: Dante ♥

 1. Underbart inlägg!
  Blev så glad och pepp av det.
  Älskar också mitt hem och dom små rutiner man har.
  Jag blir väckt av en katt som vill gosa varje morgon. ?

 2. Vilket fint badrum ?, var kommer kommoden i från? Ska precis renovera vårat och är ute efter något liknande.

 3. Älskar MicellAir och var faktiskt hos dig jag läste om den först. Hatar att tvätta ansiktet med vatten över handfatet så detta är det perfekta sättet att bli ren. Älskar också vår Stokke-stol och vår nyligen uppsatta helkroppsspegel hehe.

 4. Men alltså så mysigt och fint inlägg! Kände noll att det var ett samarbete utan bara ett genuint och fint inlägg där du visar tacksamhet över saker i livet, o jag älskar verkligen tacksamma människor så detta var magiskt!!!

  Tack!

  1. Men gud vad glad jag blev!! Alltid kul att skapa samarbeten som känns genuina och prickar rätt. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi