Skönhet, checklistor och trender

Hjärtan,

Ni missar väl inte våra artiklar på FORNI? Här kommer några favoriter från senaste veckan!

3 produkter jag använder för att täcka mina acneärr

Louise har listat sina bästa produkter för att täcka acneärr och jag är imponerad! Tänk att det bara krävs 3 produkter om man använder rätt smink för att täcka märken i ansiktet. Less is more!

Här är trenderna att hålla koll på i höst

Har du inhandlat dina nya plagg i höstgarderoben än? Om inte så kan det vara läge att spana in vilka som är höstens trender först. Jag älskar att vältra mig i höstmode.

Krönika: Dumpa din checklista

En krönika om livets alla checklistor som vi måste dumpa. Otroligt välskriven och spot on, läs den om du vill få både ett gott skratt och en tankeställare!

5 användbara iPhone-funktioner du behöver ha koll på

Om du är lika teknisk som jag (det vill säga inte alls teknisk) så bör du läsa den här artikeln. Det är verkligen 5 bra tips som till och med jag har börjat använda hela tiden!

Sno stilen av Instagrams stilikoner i höst

Svårt att klä dig? Ingen fara, det finns en artikel på Forni som hjälper dig! Ta tips från proffsen och kopiera rakt av, eller gör en egen take på deras stil, oavsett vad du vill göra så är det alltid härligt med inspiration!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi