Lill-lördag: kashmir och möten

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej lill-lördag, hur mår alla?

Jag mår mycket bra! Vår inskolning har skjutits på till nästa vecka. Det går magsjuka på förskolan som inte var över än så ville vänta ut den, jag förstår att de är oundvikliga men vi behöver kanske inte börja med en kräkfest haha. Så igår var jag med mini hela dagen och idag jobbar jag hela dagen. Jag var på kontoret vid 09 och röjde undan en del akuta projekt innan jag sprang iväg på lunch hos Soft Goat med Steffi & tvillingarna.

Blus från By Malina

Vi åt lunch med Maria som precis börjat jobba på Soft Goat och gick igenom deras nya kollektion. Så mysigt att Steffi bloggar hos oss på FORNI så att vi kan göra jobbrelaterade saker tillsammans 🙂

Mössa här, tröja här, byxor från By Malene Birger

Jag lever i kashmir och siden under hösten och vintern som ni vet så jag testade loss för att klura ut vad jag ska investera i till denna säsong. Jag funderar på den rosa mössan för jag ÄLSKAR färgen och tycker den passade mina egna färger!

Steffis tröja här!

Den här blev jag också kär i men den släpps om en månad så den får jag snällt vänta in…

Steffis tröja här & byxor här, min tröja här och byxor här

Finns inget lyxigare än att ha på sig kashmir-set hemma när det börjar bli kyligare. Jag funderar på att investera i det beiga, vad tycker ni?

Jaja, måste få ur min hjärna ur shoppingträsket men det är svååårt för september är liksom klädmånaden nummer ett tycker jag!

Efter lunchen sprang jag bort för PR-möte om boken (snart får ni se omslaget, det är det finaste jag någonsin har sett). Sedan hade jag möte med ett exklusivt hudvårdsmärke som jag ska samarbeta med i höst, de har helt otroliga produkter! Fick med mig en ansiktsmask hem som jag ska dränka detta trötta face i när jag kommer hem och lilleman sover.

På tal om lilleman så ska jag hämta upp honom prick nu och ta honom till parken (kanske inte borde kört Gucci-slippers idag haha men FAN vad jag saknar att vara lite piffad och kontor-ig).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi