Firandet: Fördrink och välkomsttal

Nu kastar vi oss tillbaka till lördag på Berns Terassen med alla våra älskade vänner – kolla på dem! :’)

Vi hade ju som ni vet ett firande där och första inlägget om välkomnandet kan ni hitta här (klick!)

Efter välkomnande blev det alltså fördrink. Som jag sa så hade vi ställt ut dryck på borden och körde sittande mingel. Jag tror alla tjejer jublade med tanke på alla klackskor och dessutom blir det väldigt hemtrevligt och avslappnat när folk slår sig ner!

Min älskade Bosse.

Anitha och Tom!

Daniel!

Sebbe och Sofia

Jossan som var en av alla mammor som hade första utekvällen efter bebis.

Kattis och Emma

Fina Iman som jag har Grounded Factory tillsammans med.

Danni, Ines och Kenza – mina supermamas! Skönt att ha vänner som går igenom exakt det man själv går igenom, så att man kan prata om allt.

Linn, herregud så glad jag blir av den här bilden på henne. En sån glädjespridare.

Min älskade William.

Ida och Petra, så snygga att man får andnöd.

Marith och Jakob!

En blå liten gullnos!

Efter ungefär en och en halv timme gick vi upp hit för att hålla välkomsttal!

Det var nervöst, haha! Vi hälsade välkomna, gick igenom kvällens restriktioner och sen höll jag på att börja gråta när jag tackade alla för att de kom och var så himla glada, härliga och underbara.

Strax därefter tågade hela sällskapet ner till Berns Asiatiska där vi skulle tillbringa resten av kvällen, men mer om det i nästa inlägg!

 1. Jag lyssnade på avsnittet av Fredagspodden som kom ut idag och blev verkligen upprörd över hur de pratade om dig och dina vänners kroppar! Att de dessutom senare i avsnittet pratar om hur man bör kommunicera med sina barn och säger emot sig själva helt och hållet. De säger att man inte ska använda orden tjock eller smal eller ens prata om hur andras kroppar ser ut. Sen att de antyder att ni inte ger en äkta bild av hur det är att vara nybliven mamma är så orättvist. Du har ju till och med skrivit en bok om det!

  Ville bara säga att jag inte tycker att något av de som sägs i podden stämmer.

  Kärlek till dig <3

  1. Hej hej,
   Jag lyssnade också på det idag och blev lite förvånad hur hård ton de hade gentemot dessa influencer-mammor. Jag förstår poängen de vill ha fram att verkligheten inte bara är snyggt fönat hår och catsuit men att ta ut detta på dessa tjejer kändes lite omodernt.
   När jag fick mitt första barn blev min kropp sitt ”vanliga”, vältränade jag bara efter några veckor, efter mitt andra barn, not so much… Jag tror och hoppas att de flesta vuxna förstår att bloggar/insta inte är hela verkliga livet och att folk (poddare eller ej) kan glädjas åt att Michaela hade en hejdundrandes fest efter ett, vad jag förstått, ganska tufft första år som mamma. Rätt ovidkommande hur hennes gäster ser ut och vilket midjemått de har.

   Hoppas att du Michaela inte tog illa vid sig av deras skärskådning av dina polares kroppar!
   Kram

 2. Hej,
  Jag blev så himla inspirerad av sittdansen som ni hade på eran fest och är nyfiken på om ni klippt ihop bilder och instruktioner själva eller om den finns att få tag på någonstans? Jag ska vara toastmaster på ett bröllop och tycker att den idén vore kul att kopiera nu i dessa tider. 🙂
  //Agnes

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi