Firandet: Välkomnandet, outfits och fördrink

Exakt hur taggade tror ni att vi var när vi stod här prick 18.00 i lördags?

Jag var nervös på ett sätt som jag inte har varit, kanske för att jag aldrig har haft en tillställning i den här storleken. Alla trodde att vi skulle gifta oss och tanken var också att ha något härligt i väntan på bröllopet (som vi inte vet när det kommer att ske). Settingen på kvällen påminde lite om ett bröllop fast utan vigsel innan – därav nervositeten också. När tusan bjuder man in till något så storslaget annars?!

Vi båda blev stylade av Sara Biderman, Damons kostym är från Oscar Jacobsen och mitt set är från Sofifi. Jag ville ha något som kändes högtidligt för en förlovningstillställning men samtidigt sexigt. Som vanligt träffade Sara rätt direkt!

Strax efter sex började de första gästerna att komma vilket var tur för då släppte nervositeten direkt och istället sköljdes en våg av glädje över mig!

Vi började kvällen med fördrink som serverades sittandes vid varje bord på Berns Terassen. Bubbel, vin och öl som stod på borden så att alla kunde ta för sig själva. Både för att vi ville sätta en avslappnad stämning direkt men också för att undvika trängsel vid baren!

Berns Terassen är så otroligt härlig och att ha fördrink här var verkligen helt perfekt. Inredningen är somrig och galen på ett sätt som gör att man direkt hamnar i partystämning.

En till på outfiten bara för att jag kände mig snyggare än vad jag gjort på länge, tack till hela teamet (ja, det var en laginsats haha) som gjorde mig så tjusig!

Vi mötte alla vid trappan när de kom upp från entrén. Det var så mysigt att se alla vänner komma upp med världens leenden på läpparna.

Jossan, vacker som en dag med sin fina gravidmage (snart kommer bebisen!).

Och min snygga bror i bakgrunden!

Kort därefter kom Markus som hade varit och lämnat Harry hos farmor för att föräldrarna skulle få gå ut för första gången! Så pirrigt men det gick hur bra som helst, tack för det Harpan ♥

Markus, Timmy och Sofia

Smink och hår gjorde Emelie Jonsson som jag inte jobbat med tidigare men jag blev sååå nöjd!

Välkomna alla glada, underbara vänner!

Finns ingen som sprider så fin energi som Jossan.

Var riktigt nöjd med att ha dryck färdigt på bordet när gäster kom så att folk kunde slå sig ner och slappna av direkt.

Kajsa och Theo – fler småbarnsföräldrar som hade sin första kväll på stan efter bebis! Det är ju något speciellt att få klä upp sig och gå ut en kväll med sin partner efter att man har fått en bebis och den energin kändes i luften under kvällen, då det var första gången för många nyblivna föräldrar.

Sophia, Andy och min älskade Tess som åkt från Paris för att vara med på kvällen!

Ida och Jocke, lika superheta som alltid.

Kvällens stjärnstylist och Danijel!

Camilla och Stoffe, hur glad blir man inte av den här bilden ♥

Vår look hela kvällen: glada, lyckliga och exalterade. Mer bilder kommer senare! Åh, vår bästa kväll någonsin ♥

Fotograf: Rasmus Lindahl

 1. Vet inte riktigt varför men jag blev rörd av detta! Så himla fint och kul att få bjuda sina vänner på en sån här kväll ❤️

 2. Hej! Jag har en fråga jag hoppas du kan ta upp i frågor med Forni. Jag är gravid och är i v.7, vi har berättat för vår familj och nära vänner. Jag vill dock vänta med att berätta för min chef då det fortfarande är så pass tidigt. Hur gör folk som är gravida? Jag tycker det är SÅ jobbigt för det känns som att man går runt och ljuger när man bär på en så stor hemlighet. Jag är också rädd för hur min chef ska reagera. Har du några tips/pepp?

  1. Hej! Jag är inte Michaela men svarar ändå 🙈 är själv gravid och jag berättade för min chef efter v. 12 när de mest kritiska veckorna var över och jag även gjort kub så jag visste att allt såg bra ut 🙂 då berättade jag även för resterande vänner som inte redan visste.
   Varför är du rädd för hur din chef ska reagera?
   Lycka till! 🙂

  2. Hej! Jag är inte Forni men svarar ändå haha alltså jag har/hade väldigt bra relation med min chef så jag berättade ganska tidigt eftersom jag mådde skit och tänkte att jag ville berätta om något tråkigt skulle hända..var typ i vecka 9 och det visade sig att hon också var gravid i samma vecka men iaf vet chefen så känner jag att det finns en större förståelse om man inte är på topp varje dag, dagsformen som gravid kan ju skilja sig aaaaavsevärt hehe

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi