WEEKLY PLANS

Hej snäckor,

Wow, vilken otrolig helg det blev. I lördags hade vi en stor middag för att fira allt stort som har hänt i vårt liv: förlovningen och våra 30 respektive 35-års dagar som skedde förra året. Vi abonnerade Berns och hade en sittande middag med våra älskade vänner. Jag har längtat efter den här kvällen sen jag satt där och ammade en galen bebis på min födelsedag för ett år sen och i helgen var det äntligen dags. Det blev så lyckat och jag har svävat på moln efter i lördags!

Mer om firandet kommer givetvis i veckan med massa bilder, tankar och genomgångar. Det var ett intensivt och lite klurigt men sjukt roligt planerande. Det var ett gäng proffs som hjälpte oss att anordna kvällen och den blev typ en miljard gånger bättre än vad jag hade kunnat drömma om!

Den här veckan ska jag bara landa i allt som har hänt samt göra oss redo för förskolestart nästa vecka. Jag ska jobba massor med mina stora projekt, hänga med minimannen och så fyller Damon år så det ska vi såklart fira! Det stora firandet fick helgen helt klart stå för men något hoppas jag att han vill hitta på. Han är nämligen inget stort fan av att fira födelsedag så jag får tjata på honom om att hitta på något, haha!

Nu ska jag landa i soffan efter en intensiv dag. Puss och ha en mysig kväll!

  1. Åh! Vad heter det fina låten du och Damon dansade till när ni gjorde entré? Så bra och så fina var ni!!!

  2. Fick många glimtar av festen på instastory i helgen! Så glad för din skull. Du strålade verkligen, ni strålade, du och Damon! Dream team! När ni dansade in till Tough Love fick jag en känsla av när Beyoncé och Jay-Z gjorde forever Young tillsammans <3

    1. Haha det här var fan den finaste komplimangen jag fått :’) Ungefär så kändes det också, var sååå peppad och glad. Massa kärlek till dig!

  3. Fina ni!! Såg så härligt ut på festen!! Gillar du stå i centrum mer än Damon? Tänker kring att han inte vill fira sin födelsedag så mycket 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi