Krönikor, snyggt hår och jobb

Hej snäckor,

Jag har tagit mig vatten över huvudet just nu – det ligger alldeles för mycket på mitt bord. Plötsliga deadlines med boken som jag inte hade räknat med (bröt ihop på ett möte igår) i kombination med att vi närmar oss lansering med nya bolaget. Dante har inte börjat förskolan än så släng på “mammaledighet” och planering av en annan (dock galet rolig) grej som händer snart.

A N D A S. Djupa, långa andetag. Slopa det som inte hinns med och kom ihåg: det gör ingenting om saker blir försenade för första gången i ditt liv.

Välmående och positiv energi först. Allt annat sen. Jag har inga problem att jobba under min mammaledighet men jag gillar inte alls att inte vara närvarande när jag väl är med Dante. Då vill jag att den tiden tillängas oss och våra små äventyr, därför blir jag sjukt stressad när saker dyker upp samtidigt som jag är med honom och så får jag sitta hela kvällarna istället.

Jaja. Tills jag hittar tiden igen tycker jag att ni ska läsa ikapp allt fint på FORNI istället. Så ska jag fokusera på allt kul som händer just nu och bara lägga det som känns jobbigt åt sidan.

Puss!

Michaela Forni: I mitt badrumsskåp

Har ni läst artikeln där jag visar upp vad jag har i mitt badrumsskåp helt ofiltrerat? Om inte, gör det! Här går jag igenom mina absolut bästa produkter och håller inte en pryl hemlig.

11 tips på hur du jobbar bäst hemifrån i höst

Det verkar som att många jobbar hemifrån fram tills årsskiftet, vilket betyder att vi verkligen måste ha en strategi för att klara av att jobba hemma. I artikeln får du 11 tips på hur du presterar- och mår bäst i ditt hemma-jobbande.

Såhär återställer du ditt hår efter sommarens slitage

 Just nu är vi många som behöver både ett frisörbesök och några goda råd. I denna artikel kan du frossa i hur du gör för att få tillbaka ditt svall. Älskar tipset om att skippa balsam och gå rakt på hårinpackningen, läs!

Krönika: Gräset är alltid grönare för generation Netflix

En otrolig krönika av Caroline som tar upp problematiken som kommer med att en generation växer upp med oändliga valmöjligheter. Visst var det ändå lite mysig när man hyrde en film utan att kunna välja mellan 1000 olika varje kväll?

Färgkombinationer som har tagit sommaren med storm

Visst har det varit en helt otroligt färgsprakande mode-sommar? Älskar att fler och fler vågar klä sig i färg och ta plats. Extra hett verkar det ha varit att klä sig i många färger på samma gång, på Forni har vi kartlagt trenden!

  1. Hej! Jag har en fråga som jag hoppas du kan ta upp i frågor med Forni. Jag har på senaste tiden känt mig väldigt ensam. Jag bor ihop med min fina pojkvän och har massor av vänner men på något sätt känner jag mig ensam ändå. Det känns som att det alltid är jag som hör av mig till mina vänner och frågar om vi ska ses. Det kan gå en arbetsvecka och om jag inte pratat med någon av mina vänner kan jag få panik och känna att alla gjort roliga saker under veckan förutom jag. Även fast de flesta kanske, precis som jag, jobbat och sedan varit hemma. I lugna perioder, utan planerade middagar, fester eller liknande kommer den här känslan när jag känner mig så ensam, även fast jag inte ens alltid känner för att göra något. Jag vet var jag har mina vänner och att jag såklart blir bjuden på saker men jag har ändå den här oron, helt obefogat. Hur ska man tackla det här? Det blir som en daglig stress..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi