Juli: Skansen och shopping

Vi fortsätter att njuta av sommaren här inne tycker jag, så här kommer blandade bilder från min sommar hittills!

En solig måndag åt jag lunch med Vanessa och William på Riche. Det var så trevligt och vi babblade bort två timmar på vad som kändes som fem minuter.

Jag, Dante och mamma gick till Skansen en dag. Det var hans första gång på Skansen och jag har aldrig varit med om något mysigare haha!

Vi åt våfflor när magarna började kurra…

Och sprang runt mellan alla djur, fina platser och roliga barn.

Nej men seriöst… det här är mitt barn? Det är liksom på riktigt. Snacka om att dra livets vinstlott.

Min inredare Sanna och min projektledare Linda var hemma hos oss en dag för att plåta hemma hos-reportaget!

Det blev så fint resultat, här hittar ni artikeln om ni har missat den!

Min favoritfrukost: krispiga bananpannkakor med lönnsirap… åh så gott det är.

Min favoritperson

Lunchdejt på A La Lo!

Med den här supermamman som jag snart blir granne med, hurra!

Mamma och Dante på Ulla Winbladh. Att Dante har så fin relation med mina och Damons föräldrar är något jag är sjukt glad och tacksam över. Han lyser upp varje gång han träffar dem och jag är så glad över att han har så många trygga vuxna personer i hans liv som han älskar. Både våra föräldrar men också våra syskon. Jag vet att det är långt ifrån en självklarhet för alla så jag är verkligen tacksam. Tänk att växa upp med tio vuxna personer som alla älskar en mest av allt? LYX!

Jag tog en shoppingdag på stan alldeles själv, det var väldigt härligt. Den här tröjan från Sandro följde med hem!

  1. Igen. Din blogg är så fin. Så välskriven och inspirerande. Hoppas att ni har en fin augusti!
    Kram från Skåne

  2. Hej! Läste kommentarer på din insta om att Dante är så lik dig när du var liten, har du ingen bild på dig att dela med dig av? Hade vart kul att se😍 kram

  3. Lyllos Dante som får ha det så med era föräldrar <3 min dotter har endast sin farmor som bor några timmar bort så de ses inte så ofta. Kan ibland önska att det var annorlunda men har samtidigt valt bort giftiga familjerelationer just för min dotters skull, borde gjort det mycket tidigare för min skull men allt blir ju så tydligt när man själv får barn och vad skulle jag sätta för exempel för henne om jag lät folk som behandlar mig illa få fortsätta med det? Nä, då kämpar jag hellre på själv!

  4. Läste artikeln om er lägenhet! Underbart fint! Hur tänker ni när lillen blir större, han verkar inte ha ett fönster i sitt rum? Vi letar större, så svårt att veta om man ska köpa hus eller lägenhet igen bara.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi