Bubbel-lunch och live-shopping

Hallå favoriter,

Jag sitter på kontoret och betar av en never ending att göra-lista. Däremot så får jag faktiskt saker gjort så även om listan är milslång så händer det något med den. Jag har precis filmat ett samarbete med sjukt snygga träningskläder till Instagram som kommer upp inom kort och snart ska jag ta tag i kvittoredovisningen. Inte vidare rolig arbetsuppgift därför är den alltid kvar till sist på listan haha.

Annars har jag haft en härlig dag so far. Jag yogade i 75 minuter imorse och även om jag aldrig har varit såhär stel i mitt liv så är det skönt att känna blodcirkulationen som kommer igång. Efter yogan bjöd Linda och Lollo mig på födelsedagslunch på Sturehof!! Höjden av lyx och kärlek att ens kollegor bjuder ut en sådär, jag kände mig helt blödig. Vi åt toast skagen och skålade i bubblor, man får passa på när sommaren är som härligast.

Ikväll kör vi vår live-shopping med By Malina så det blir en sen arbetsdag för mig men med tanke på trevligheten i mitt jobb är det bara härligt. Enda minuset är att jag kommer hem efter Dante har lagt sig och då saknar jag honom lite för mycket när jag kommer hem. Brukar stå och titta på honom när han ligger i sin säng som den besatta mamman jag är och när han vaknar överrumplar jag honom med pussar. Min lilla nisse som börjar förskola snart och inte längre är en bebis fastän han alltid kommer vara min bebis. Jag har alltid tyckt att över 1 år är bebisar snarare barn, men när jag ser min egen lilla kille känner jag bara HEJ MIN BEBI.

Nåväl. Kika på shoppingen kl 19 (direktlänk på story!) om ni vill, annars hörs vi imorgon igen med helgen i bilder. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi