Min födelsedag!

I torsdags fyllde jag 31 år! Killarna gav mig sovmorgon och när jag vaknade åt hela familjen D’s krämiga äggröra med avokado, nybryggt kaffe (ja, inte Dante då) och blåbär till frukost.

När Dante sov sin förmiddagsnap gjorde jag mig i ordning. Självklart åkte Riviera-dress från Adoore på, finns verkligen inga klänningar som Adoore.

Vid lunch hade Bosse och Petra bokat in mig på födelsedagsfirande! Vi matchade alla tre 🙂

(Vad glad Dante är på denna bild haha)

De bjöd på lunch på Artilleriet, barnen höll sig (hyfsat) lugna och jag åt (nästan) upp all min mat. Fick i alla fall riktigt mycket energi av att hänga med mina älskade, bästaste vänner och skuttade därifrån sen!

Bröd-mutor för att få äta ifred…

Efter lunchen handlade jag med mig mina favoritbullar för att mamma och pappa skulle komma på fika!

Fika för stora och små. Bästa med födelsedagen var ändå att ha en sån här glad gullis i mitt liv. Han var så liten och ledsen förra året när jag fyllde 30. Och i år springer han omkring, skrattar och ger mig pussar när jag ber om det. Han är den bästa presenten.

Mamma och pappa tog med sig Dante när det började närma sig läggdags för honom, och så gjorde jag i ordning lägenheten.

Vid sju kom de här fina tjejerna och deras män över till oss. Vi hade bokat in en ganska spontan födelsedagsmiddag med hela gänget, det var egentligen helt sjukt att alla åtta kunde en torsdag med tanke på att det är åtta barn som ska lämnas bort också. Men för första gången sen vi lärde känna varandra fick vi alla till en dejt utan barn, så himla härligt att piffa till sig och prata ostört! Vi drack bubbel hos oss och snackade skit på balkongen.

Jag hade på mig en favoritklänning från Ganni tillsammans med väska från Acne och skor från Jennie Ellen.

Vi hade bokat bord på Sturehof där vi åt en riktigt bra, god och trevlig middag. Ostron till förrätt och torskrygg till varmrätt, MUMS. Massa god dryck och höga skratt = 10 poäng.

Killarna i sina unika outfits haha.

Efter middagen gick vi till Hallwylska och drack drinkar.

Jag älskar att fylla år, ska fira hela jäkla augusti och ta revansch från förra årets lugna firande!

31 – känner på mig att det blir mitt bästa år!

  1. Jag har ett önskeinlägg! Typ din karriär i en tidslinje, vad du lärt dig och vilka projekt du lagt åt sidan (kanske vissa med sorg, flera med glädje). Ibland upplever man att mångas karriärer bara gått spikrakt uppåt, vore kul att läsa hur det har gått i kringelikrok. Du hade väl en webbshop med Petra en gång i tiden, hur kom den idén upp o när beslutade ni den o att sen lägga ner den tex.? Hehe förlåt för rörig fråga men hoppas du förstår! Kram o grattis i efterskott!

  2. Hej Michaela!

    Jag undrar hur ni gör när ni går ut och äter tillsammans för att fira en persons födelsedag, betalar alla för sig eller bjuder oftast födelsedagsbarnet? Funderar själv på att ha en middag ute och undrar lite hur de flesta gör?

  3. Jag har alltid betalat annars tycker jag det e snålt att mina vänner ska betala för middag + presenter. Har jag inte haft råd så har jag inte firat ute på restaurang utan då bjudit hem på tårta och fika. När jag fyllde 30 förra året bjöd jag mina närmsta vänner på fin restaurang och fina viner för att jag hade bra med pengar. Annars tycker jag man kan fira på nått annat billigare sätt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi