Hurra för mig idag!

Idag fyller jag 31 år! När jag fyllde 30 såg mina killar ut såhär. Jag kan verkligen minnas känslan av min 30-års dag. Dofterna utomhus, känslan i lägenheten, Dantes ömtåliga lilla kropp. Jag hade så mycket känslor den dagen och så jämför jag med idag. Mina killar väckte mig klockan åtta med frukost och kaffe. Vi har lekt och gosat, senare ska jag och Dante äta lunch med Petra och Bosse. Ikväll ska vi ut och äta med några vänner och skåla i bubbel. Jag är fylld av lugn och trygghet. Vad fint det är att känna så.

Hoppas att ni får en fin dag, vi hörs imorgon igen. Puss!

  1. Hej! Jag har en fråga till Fråga Forni. Det är flera i mitt kompisgäng som har börjat använda droger frekvent, vi är äldre med ordnade liv men jag tycker det är olustigt när det brukas på fest när jag är med. Inte för att det är nån hets men det är ju ändå olagligt och det känns skrämmande för mig på nåt vis. Hur ska jag tackla problemet? Upplever inte att någon direkt har ett “missbruk”. Ska man bara acceptera läget?

    1. Hej, tänkte bara flika in med att säga att om du känner dig obekväm och de är dina vänner det handlar om ska du absolut kunna säga till dem hur du känner och du föredrar att det hålls borta från dig. De ska kunna respektera det. Om det nu var så att du är mer orolig för dina vänners skull, så kanske fråga varför de känner att de behöver ta droger. Har något särskilt hänt eller är det mest “för alla andra gör det”? Påminn dem, från en vän som bryr sig, om de skadliga effekterna av droger samt konsekvenser från ett lagligt perspektiv. Säg att du är allmänt orolig och gärna ser att de tar hand om sig. Tyvärrr är det svårt att tackla detta problem för att många ser det som en småsak och att man är typ tråkig om man är emot. Man kan inte hjälpa någon som inte vill ta emot hjälp men man kan säga sitt och ge råd och erbjuda att vara en vän som bryr sig i alla fall. Hoppas det går bra och att du vågar stå på dig.

  2. Grattis på födelsedagen!! Alltid så härligt att läsa dina inlägg. Jag är ett år äldre än dig men ser ändå upp till dig på ett sätt för att du har åstadkommit så mycket och har en sån härlig personlighet 🙂 🙂 Önskar dig en fantastiskt dag med familj och vänner!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi