Kvällen innan min födelsedag

God kväll kära bloggisar,

Hur har ni det?

Jag sitter iklädd en vit sidenpyjamas med min favoritfilt över mig. Den är inte snygg, inte alls faktiskt, men det är den skönaste filt jag någonsin haft. Det var den första saken jag och D köpte när vi skulle flytta ihop för 6 år sedan och jag tror inte att jag någonsin kan göra mig av med den. När Sanna skulle styla vår lägenhet sa hon direkt “Och så behövs en ny pläd till soffan”. Jag svarade “Absolut, jag fixar det…”, det kommer aldrig att ske. Jag kommer aldrig hitta en lika skön filt som dessutom är snygg, no way, och då väljer jag mysig alla dagar i veckan. En sak som är viktig när det kommer till inredning (för mig i alla fall) är att stylingen måste fungera i min vardag samt att vissa saker måste få finnas för att de betyder något. Allt kan inte bara vara snyggt, vissa saker måste ha en mening. Då blir det hemtrevligt tycker jag!

I alla fall. Jag har haft en riktigt bra dag idag. I förmiddags hade jag och Steffi en plåtning med By Malina som vi har en liveshopping med på tisdag (kommer komma mer info på min instagram dagarna innan!). Det är så roligt att Steffi bloggar på FORNI så att vi kan göra jobb tillsammans, vi funkar bra ihop och det är kul när man kan jobba och vara kompisar. Steffi hade faktiskt en blogg för tio år sen som jag brukade läsa, vi var kompisar då men inte lika nära som idag. Jag tyckte hennes blogg var sjukt rolig och välskriven så när vi började prata om en blogg på FORNI kände jag direkt att hon skulle passa perfekt hos oss – vilket hon gör!

Både Dante och tvillingarna var med hela förmiddagen och det gick hur bra som helst. Tvillingarna sov mestadels av tiden och Dante sov inte alls, men lekte med klänningar och blev uppvaktad av alla snälla tjejer i showroom. Att vara en working mom är inte alltid lätt men det är faktiskt riktigt kul mellan varven och så länge man jobbar omkring smarta, härliga personer löser sig det mesta. Dante har varit med på allt ifrån investeringspitchar till plåtningar sen han föddes och han hänger vant på våra kontor nu vid ett års ålder. Man märker att han tycker det är kul att vara med och jag förstår honom. Han får mycket uppmärksamhet och så är alla platser väldigt spännande för en liten persons sinne. En mönstrad klänning från By Malina räcker som underhållning sjukt länge haha!

Det slog mig när vi stod där och plåtades, ett gäng på sex kvinnor och tre småpojkar, att jag undrar hur många män som gör detta? Bollar jobb och barn för att få livet att gå ihop istället för att bara lämna över till den andra och dricka kaffet på jobbet i lugn och ro. Sen jag blev mamma slår det mig gång på gång – kvinnor klarar allt. Så sjukt coola, starka och fyllda med power. Det är inte bara mammorna som är superkvinnor, alla kvinnor runt omkring är också det. Det är aldrig en sur min när man försöker få livspusslet att gå ihop och har med sig barn på diverse jobb. De jag jobbar omkring har aldrig fått mig att känna mig som ett problem som har Dante med mig. Kvinnor i team är kanske jordens starkaste kraft och jag hoppas att kvinnor blir bättre på att förstå det – vi är starkare tillsammans. Vi vinner mer på att hjälpa varandra och vara på varandras sida än att hata, snacka ner och vilja varandra illa.

Efter plåtningen åt vi lunch på en uteservering innan jag och Bosse tog en promenad. På eftermiddagen lämnade jag lilleman hos D på hans kontor och så gick jag hem och vilade. Min rygg är inte alls bra och ibland behöver jag ligga ner för att ingenting hjälper. Jag gör sjukgymnastikövningar och lättare magövningar för att försöka stärka upp ryggen och så tar jag smärtstillande för den värsta smärtan samt lite andra trix så jag hoppas att det snart är bättre.

När kvällen kom tog vi ett bad, lekte hemma och när Dante somnade åt vi pizza. Imorgon fyller jag år! Det ska bli mysigt. Jag och D ska ha ett större firande tillsammans om ett par veckor så imorgon blir en skön dag med familj och vänner. 31 år! Fantastiskt känns det.

  1. Michaela! Älskar din blogg och även din stil, ska på en fest sent i augusti med temat: smoking och jag vill gärna hitta en snygg outfit. Gärna en klänning som är lite tightare än helt luftig.. vad skulle du ha på dig? 😻
    Your comment is awaiting moderation.

  2. MEN! I allt bollande som kvinnor står för så möter vi också väggen oftare än män- oförberett och brutalt. Glöm inte att ta det lugnt och var rädd om dig i all din superkraft!

  3. Hej!
    Efter jag fick barn krånglade min rygg jätte mycket och inget fungerade. Jag var hos sjukgymnast, naprapat, massörer osv. Inget fungerade tills jag fick rådet att testa en multia mineral och vitamin tablett som innehåller allt man behöver. Inte billiga frön typ Ica eller life. Och två veckor senare släppte värken. Jag vet inte vilken vitamin eller mineral jag var i behov av men så fort jag slutar med tabletterna så kommer värker tillbaka.
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi