En liten önskelista

Okej, på torsdag fyller jag alltså 31 år. En helt underbar siffra om ni frågar mig. Mitt år som 30-åring blev maxat på alla sätt och vis, saker jag aldrig trodde skulle hända har hänt. Vi förlovade oss och en pandemi kom till exempel. Jag hoppas att 31 bjuder på mindre pandemi och mer trevliga överraskningar.

Om jag ska vara helt ärlig önskar jag mig ingenting, jag har allt jag vill ha och behöver i mitt liv. Men önskningar måste inte alltid vara nödvändiga så här kommer alltså ett gäng ytliga saker jag drömmer om!

Skjorta och matchande shorts från Djerf Avenue

Tycker det här setet från Mathilda Djerfs klädmärke är så fint och härligt!

Sandaler från Bottega Veneta

Jag kan inte sluta drömma om dessa sandaler, blir ännu mer besatt för att de är så satans dyra och aldrig kommer flytta in i min garderob haha… nu när jag är mamma är det mer sandaler än klackar i mitt liv så då tycker jag egentligen att jag kan unna mig lite extra tjusiga men det här är för mycket haha…

Atlanta Dress från Sleeper i rosarutig eller rosablommig.

Wow wow wow! Den här klänningen är helt magisk, så somrig och perfekt på alla sätt och vis.

Eller Michelin från Sleeper, jag dööör

Det här är en sån klänning som man har tills man blir jättegammal. Den funkar till allt och genom alla åldrar. Så himla fina ärmar!

Det här setet i Mimosa-mönster från Sleeper!!

Ja ni märker ju att jag har en crusch på Sleeper som märke och jag beställde faktiskt en lyxig sak därifrån, men inte något av det här ovan… så i en drömvärld hade även detta legat i mina paket på födelsedagsmorgonen!

Palma-jacket från Meotine!

Älskar den här jackan, så snygg och passar verkligen till min höstlook hehe…

Väska från Marni

Nä men vad är det här nu då… jag orkar inte :’) Sen jag fick barn har jag blivit besatt av cross over-bags och den här var ju magisk.

Men helst av allt önskar jag mig: välmående… och en ny setting spray (vilken rekommenderar ni?!)

♥!

  1. Så mysigt att bloggen är tillbaka!! Blev just klar med en mardrömsjour och efter att ha varit vaken och jobbat 25 timmar i sträck finns inget härligare än energin på bloggar som din tillsammans med en kopp kaffe när man vaknar upp efter en vila ☺️

    1. Åh vad fint skrivet, tack kära du! Hoppas det känns lite bättre efter mardrömsjouren <3

  2. Kan inte du göra ett outfitinlägg med tips på hur man kan klä sig på jobbet och som ändå är lite roligt och personligt? Och gärna budgetpriser! Jag är lärare och har precis börjat på nytt jobb där det råder en uttalad klädkod bland personalen då de anser att det ger mer pondus och professionalitet med en viss klädstandard. Inga blåa jeans, inte ens mörkblå och inga sneakers är tillåtet. Detta är inte alls en stil jag är van vid och tycker det är så himla svårt! Vill vara “rätt” klädd men ändå inte tråkig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi