WEEKLY PLANS

God morgon måndag och hej min älskade, älskade blogg.

Efter två veckors semester känns det så kul att vara tillbaka här inne. Flera gånger har jag fått hejda mig från att ta upp datorn och börja skriva på inlägg av ren vana – men jag har också genuint längtat tillbaka till den här platsen. Det var en härlig känsla och en tydlig riktlinje för mig när det kommer till bloggen. Det är fortfarande något jag älskar och vill satsa på! Men jag är så glad över att jag tog semester, för jag har insett att det behöver man från allt ibland.

Så, vad har hänt sen sist?

Jag har haft några fantastiska veckor tillsammans med min lilla familj. Vi har träffat vänner, umgåtts massor med våra familjer, myst omkring och haft en enkel och kravlös semester tillsammans. Vi har inte haft så mycket bokat eller planerat utan bara gjort det som har känts bra beroende på väder och humör. Jag tänkte posta massa bilder från min sommar under hela augusti så då får ni följa med!

Och, vad händer härnäst?

Vi kör semester den här veckan också. På torsdag fyller jag år! Förutom det ska jag jobba två halvdagar på kontoret, åka på utflykter och hänga i skärgården. Augusti är en av mina topp tre-månader, alla är tillbaka i stan men sommarens lunk sitter fortfarande i oss. Många har semester, man äter långa luncher och åker och badar när vädret tillåter. Solen går ner lite tidigare och upp lite senare, men det är fortfarande sommarvarmt under huden. Alla är glada över att ses igen och de bästa festerna står runt hörnet.

Jag hoppas att ni har haft ett par underbara veckor och är redo att följa med mig in i augusti månad. Vi har för övrigt skjutit på Dantes förskolestart så han börjar i september vilket betyder att vi har en hel månad tillsammans av äventyr innan han ska börja ha egna små äventyr med nya små kompisar. Ska skriva lite mer om förskola sen tänkte jag!

Men först? Gå till en naprapat, förhoppningsvis få ordning på ryggen och sen möte på kontoret med tjejerna. Eftersom jag fyller 31 år på torsdag kommer den vanliga önskelistan upp ikväll. Puss!


Foto

  1. Välkommen tillbaka💖. Håller med dig, augusti och hänga med vännerna som är tillbaka ☀️🍓🥳

  2. Det känns lite som en trend att många influencers har vågat ta semester i år. Jag tycker det är helt fantastiskt och det om inte annat är väl också en indikator på att erat jobb faktiskt också kan ses som ett jobb, där det går att ha semester utan att riskera att inte ha ett jobb att komma tillbaka till. Du gör ett fantastiskt jobb!

    1. Jag känner samma sak och tycker att det är en så positiv trend, jag hade nog inte gjort det om inte många andra branschkollegor visade att det faktiskt går. Fint att branschen utvecklas. Puss!

    1. Saknat ER! Jag tror inte att något är sönder så jag börjar såhär sedan läkare om naprapat inte hjälper <3 Tack vad gullig du är!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi