SEMESTER

Nu tar bloggen semester fram till måndag den 3:e augusti!

Det här är första gången under mina 16 år som bloggerska som jag tar en ledighet och som jag nämnde tidigare känns det helt rätt för mig nu när jag har Dante. Jag vill ha semester och leva i nuet med honom, min lilla kille.

Jag fortsätter dock uppdatera på Instagram så kika in där om ni vill följa med på våra dagar! @michaelaforni

Hoppas att ni får en fantastisk semester  ♥

    1. Hoppas DU får en härlig semester!! Ser framemot att läsa om vad du hittat på, när du kommer tillbaka!

  1. Så klokt av dig. Hoppas ledigheten gör dig gott <3

    Ser fram emot att få läsa dina inlägg när vi blickar mot hösten. Kanske vill ni på Forni skriva om hållbara basplagg att uppdatera garderoben med, efter sommarens utrensning? En fortsättning på något vis med er garderobsutmaning 🙂 Hur man strukturerar sig inför att börja studera till hösten, några tips och råd?

  2. Hej fina! Hoppas du njuter av semestern. Har ett önskeinlägg till när du är tillbaka igen. Min son börjar förskola ungefär samtidigt som Dante och jag börjar få lite stress över att jag inte förberett nånting än. Hur har ni tänkt kring förberedelser? Vilka kläder, skor etc har ni införskaffat? Har ni planerat hur fördelningen kommer se ut mellan dig och D gällande hämtning/lämning? Börjat förbereda Dante på nåt speciellt sätt? Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi