Sommaroutfits!

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Som ni vet är jag en riktig halvårsmänniska när det kommer till kläder. Bara färgglada klänningar genom hela sommaren och sedan neutrala toner hela vintern. Det är helt enkelt för att jag är alldeles för komfortabel för att behöva styla mig själv under vintern, nej, då måste det vara praktiskt. Men på sommaren gör en färgglad klänning susen och passar till de flesta tillfällen. Dessutom känns för höga klackskor passé och jag lever i nätta, fina sandaler istället.

Här kommer ett gäng sommarfavoriter, den grönblommiga klänningen från Ganni köpte jag i juni och den har varit ett av sommarens bästa köp, jag har haft på mig den minst en gång i veckan sen dess!

Grön klänning / Ljusgul klänning / Klänning gula blommor / Blå klänning med blommorBlå klänning

Sandaler / Beige klacksko / Djurmönstrad sko / Grön loaferTofflor / Blå klacksko

De bruna i ormskinn uppe till höger, har ni någonsin sett något finare? Kanske något för min önskelista, jag fyller ändå år den 6:e augusti…

Lila topp / Skjorta / Rosa topp / Rosa prickig blus / Blå blus / Prickig topp

Den rosaprickiga är det finaste jag någonsin sett och den är nedsatt till 70% (!!) på Net-a-Porter… ska jag??? HJÄLP MIG INNAN DEN TAR SLUT!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi