Tropic like it’s hot

I fredags hoppade vi in i bilen och ut mot Linn och Mattias där det, som ni ju vet, vankades fest! Jag, D och Daniel åkte ut tillsammans, lyssnade på musik och fick ordentlig feeling.

Framme en timme senare och serverade en alldeles perfekt god fördrink!

Temat för festen var Tropic like it’s hot och den loggan kunde man skymta på allt från dj-bås till barbord och drinkar.

Jag var klädd i kjol och topp från By Malina, kilklackar och örhängen från Zara och väska från Acne.

Välkomsttal av värdparet. Herregud vilken generös och väl uppstyrd fest! De hade bjudit in 40-50 personer för en fest utomhus på landet för att fira en massa saker och det visade sig bli den bästa hemmafesten jag varit på i hela mitt liv.

Jag och min favorit-Daniel som jag delar kontor med, reser med och träffar varje dag men av någon anledning aldrig tröttnar på.

Örhängen från Zara!

Steffi, Ida och Stina = tre 10-poängsmänniskor. Alltid glada och med bra energi!

Vi dansade, åt magiskt god mat, träffade vänner och pratade om livet. Skålade i goda drinkar, lyssnade på sjukt bra musik (jag tror det var sex olika dj’s haha!) och förundrades över den vackra sommarkvällen.

Ni missar väl inte Steffis blogg?!

Jag och en annan favorit som jag inte hinner träffa så ofta som jag vill.

Jag och D sov över så vid 01 när alla gäster åkte tillbaka till stan kröp vi ner i sängen, kollade på videos på Dante och somnade lyckliga.

I lördags vaknade vi upp med våra vänner, skrattade åt gårdagen och tog oss hem vid lunchtid. Hängde med lilleman hela dagen och på kvällen hade jag ensamhäng. Åt mackor till middag och kollade på serier.

En som vaknade av nattskräck och fick vara uppe lite innan vi somnade om tätt tillsammans.

Så blev det söndag och vi mötte upp mina föräldrar för att äta lunch på Ulla Winbladh.

Dante och mamma <3

Jag tog silltallriken, MUMS

Sen promenerade vi och Dante ville bara hålla sin morfar i handen och kuta omkring och vinka till fåglar.

På kvällen gick vi hem till Sam och Emma för att äta inflyttningsmiddag i deras nya lägenhet! Skagenröra och oliver innan maten.

Och ett vin som Sam har sparat till Dante skulle fylla 1 år, vilket han ju gör på söndag!

Det var helt otroligt gott.

Lilleman med sin pappa. Vi alla tre trivdes som fisken i vattnet i lägenheten och kände oss som hemma på en gång. Där kommer vi nog hänga mycket!

När Dante somnade åt vi oxfilé som killarna grillade med bea, sidesallad och grillade grönsaker. Sen kollade de matchen medan jag och Emma pratade om baksidorna med att vara influencer – och våra favoritsommarprat i år! Vad har ni för favoriter hittills? Det kommer ett inlägg om mina tänkte jag!

En helt underbar helg med lika delar vänner, bebis och familjetid. Somnade tillfreds i söndags kväll – och otroligt tacksam!

  1. Hej Michaela! Förstått att du fått kommentarer om att gå på fest i pandemitider och har också läst ditt inlägg om dina tankar du när ni faktiskt varit sjuka redan. Tycker även att det är helt orimligt att utkräva att influencers ska bete sig helt ”korrekt” i alla sammanhang, så självklart förstår jag att du går på fest som din nära vän anordnar. Min fundering gäller snarare att jag tänker att man inte behöver dela allt man gör i sociala medier, även när det är ens jobb. Har man ställt in bröllop eller dylikt svider det nog rätt rejält att se.. men framför allt sprids kanske en känsla av att det är ok att festa på, när man ser alla som lägger ut filmer. Självklart behöver man inte förneka att man varit på fest om frågan kommer, men om ingen skulle dela filmer eller bilder så skulle det inte heller bli lika normaliserat tänker jag. Eller är din erfarenhet att det är bättre att förekomma kritiken så att säga? Eller har du andra tankar kring vad som bör delas och inte? Hmm nu hoppas jag detta låter som en trevligt ställs fråga för det är absolut meningen. Förstår som sagt 100% att du gick dit! Och NICE att kunna lämna barn hemma 🙂

   1. När vi var i Båstad så delade jag inte så mycket utan bara någon enstaka bild från middagar och dylikt, men eftersom Bianca och Hanna la ut vloggar så kom det in mycket kritik även hos mig eftersom folk vet att vi var på samma plats.

    Jag förstår helt vad du menar med att det är jobbigt för andra att se och att kritiken även kommer från den känslan!

    Festen hos Linn och Mattias tyckte jag att det var bättre att jag la ut personligen än att andra skulle se mig på andra influensers konton och sedan bli arga för att jag försöker dölja något. Jag vet inte riktigt vad som var rätt väg att gå men oavsett så hade det nog blivit fel eftersom vi ändå var på fest under en pandemi. Och som sagt – jag kan ju inte förklara mig för det finns inget legit att säga, jag kan bara beskriva hur jag tänker vilket jag gjorde i det inlägget <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi