Vykort: Sommartips!

Jag har skrivit en artikel på FORNI med några sommartips för hemma-semestern som ni kan läsa här om ni vill ha lite inspiration!

Och, här i kommentarsfältet får ni gärna fylla på med fler semestertips om man håller sig i Sverige i sommar ♥

  1. Hej Michaela!

    Vill bara ge ytterligare lite pepp kring de elaka kommentarerna du fått om att lämna bort Dante. Först och främst ett stort tack för den här bloggen och all tid du lägger ned på den och att dela med dig – det ger mig som läsare SÅ mycket. Pepp, värme, tips, inspiration, igenkänning, osv. Hoppas du aldrig slutar, vi är lika gamla och jag har typ vuxit upp med din blogg. Du har blivit en fantastisk kvinna tycker jag, megaklok är du.

    För det andra, jag har en bebis och har precis börjat lämna bort honom några timmar här och där till sina mor- och farföräldrar. Det känns jobbigt ibland men tycker det är så bra att han får lära känna och bli trygg med dem från början och jag vet att han inte mår dåligt av det. Det är faktiskt din blogg som hjälpt till att peppa mig till att våga göra det också! Så tack för det. Undrar hur gammal Dante var när ni började lämna bort honom över natten ibland? Det hade varit skönt att få en kväll/natt för oss själva då och då.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi