Torsdag

God kväll gullnosar,

Hur mår ni idag?

Jag mår faktiskt riktigt bra och har haft en himla härlig sommarlovsvecka hittills. Jag har tagit 50% sommarlov och verkligen haft kvalitetstid med minimannen. Mysiga dagar tillsammans där vi skapar minnen i de små stunderna. När vi var på Skansen i tisdags var Dantes höjdpunkt alla fina växter, det fick mig att inse att jag behöver nog inte anstränga mig så mycket för att ”underhålla” honom. Utan att han hittar nöje i så små saker och så länge jag ser honom, prioriterar honom och ger honom tid så kommer han att vara nöjd och lycklig. Idag gick vi till ett fik som låg vid en stor väg där många bussar åkte. Han gick iväg med en tjejkompis och stod i korsningen av gatan och vinkade till bussarna hur länge som helst – och så var det världens bästa dag för honom. På vägen hem stannade vi för att titta på ett fint träd, vinka till en hund och äta lite gröt vid en park. Han var på världens bästa humör och det var jag också.

Anyway, en riktigt härlig vecka! Hade en sååå lyckad plåtning hemma igår också, äntligen har vi fotat lägenheten så snart kommer hela lägenheten i bilder!

Förutom det funderar jag på att blogga nästa vecka också och sedan ta två veckors paus. Jag vill hinna lägga upp en del bilder och sånt från senaste tiden och allt annat jobb är lugnt så tid finns. Men sen blir det två veckors jobbpaus!

Hur länge är ni lediga i sommar?

Nu ska jag hoppa in i duschen och ha en spa-kväll. Imorgon ska Linn och Mattias ha en fest på deras lantställe så jag vill hinna piffa mig lite innan dess. Puss, ha en mysig kväll och ät något gott!

Gammal bild men han är så söt så ni får se den igen ♥

  1. Längtar orimligt mycket till bilderna på lägenheten kommer! Av det du visat hittills kommer det ju bli helt magiskt!

  2. Hallå! När får vi se hur nya vardagsrummet ser ut? Riktigt nyfiken! Framför allt på hyllan i valnöt ser det ut som – den som hänger mellan era fönster på den grå väggen. Ser ut som en Pythagoras men ändå inte. Tack bästa!!

  3. Hej! För ett tag sedan skrev jag en kommentar om att jag tyckte att du behövde ha lite ledigt i sommar från bloggen och sånt. Har sedan dess haft ångest för att man inte ska ge andra massa råd som är oönskade, men jag såg nu att du hade samma tanke och det kändes bra! Hoppas att du får en fin ledighet!! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi