Invigning av Hotel Skansens rooftop, middag på Sand och Kallbadhus

I lördags vaknade vi upp i ett regnigt Båstad. Vi åt frukost, skrattade åt kvällen innan och sen gick jag, D och Mattias upp till hotellets rooftop för att bada i poolen och bli människor igen.

Alltså, att bada i regn måste vara det bästa som finns? Så himla mysigt. Det fanns ett tak vid poolen också så man kunde ta skydd när regnet blev som värst.

Sen gick vi tillbaka till rummet, gjorde oss i ordning för att sedan traska upp till poolen igen. Hotel Skansen hade nämligen invigning av rooftopen under den här helgen! Så vi minglade upp och hängde med våra kompisar.

Ett gäng superfavoriter.

Efter en stund gick vi ner till Pepeas Bodega för att äta en sen lunch. Regnet fortsatte att ösa ner, vi åt pommes och drack sommardrinkar.

Vet ni att det här är en av mina roligaste människor. Att vara med honom är som att vara på någon sorts komediklubb när han kommer igång. Ibland skrattar jag så att jag får andnöd och måste ta en paus? Lyllos mig som har såna kompisar!

Efter lunchen gick vi upp till Loft där det var världens dagsfest och dansade!

Petras lillebror Ludde var där med massa av hans kompisar. Det skiljer 12 år (!) mellan oss och jag har känt honom sen han var en bebis. Det är så roligt att kunna festa ihop nu och alla hans tjejkompisar var så jäkla härliga. Kände mig lite gammal men kunde inte låta bli att tänka att shit vilken bra energi, hade 20-åringar det när jag var i den åldern? Eller är det annorlunda för att jag är äldre nu och inte ser saker på samma sätt? Jag vet inte mer än att alla var mycket härliga och gav bra energi.

Efter någon timme gick vi tillbaka till hotellet, hängde på rummen och hämtade lite energi innan vi mötte upp Tess och Johan för att äta middag på Sand. Jag jobbar ju med Tess men har inte träffat hennes kille innan. GUD vad härligt det är när man klickar med sina kompisars partners. Vi hade vääärldens trevligaste middag och åt massa god mat.

Det blev lite dans på lördagskvällen också, mycket dans den här helgen haha. Nu har jag laddat på med energi! Somnade som en stock när vi kom hem, men också med ett leende på läpparna.

Morgonen efter gick dessa sköra föräldrar ner till hotellets Kallbadhus efter frukosten. Fan vad mysigt det var att vara iväg bara vi såhär. Kramas och vara nära och vara snygga för varandra (kanske inte just den här morgonen haha).

Regnet fortsatte men vid det här laget var det en del av Båstad: regnet.

Jag doppade mig i havet tre gånger och kände mig pånyttfödd när jag var klar.

Så packade vi ihop väskorna och rörde oss mot Stockholm igen.

Kom hem på kvällen och återförenades med denna glada kille. Kände att livet var komplett när jag nosade honom i nacken.

  1. Tycker det är viktigt med vuxentid. Barnet får en trygghet att föräldrarna kommer tillbaka. Barnet Ingen ångest utan lär sig att de kommer hem igen. Med glädje och kärlek kommer man långt ❤❤❤

  2. Ser verkligen lyckan och kärleken i bilden på dig och D, så fin bild. Har följt länge och ni verkar va så fina föräldrar – bra att ni tar hand om er också ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi