En fredag i Båstad

I helgen stod en weekend i Båstad på schemat! Utan minimannen, som sagt. På morgonen valde jag ut helgens packning vilket var rätt knepigt med tanke på att det skulle ösregna hela helgen (sån otur!).

Till slut fick vi till det. Jag tyckte det kändes sååå jobbigt att åka iväg från honom på morgonen. När vi bokade kändes det hur lugnt som helst men ju närmre vi kom resan, desto mer panik fick jag. Som tur är vet jag att det är vanligt att känna såhär, de flesta av mina mammavänner har känt likadant men alla säger att det är värt det och att det släpper när man kommer iväg.

Sagt och gjort – vi pussades hej då och mötte upp våra vänner för att ta oss mot Båstad och så fort vi mötts upp släppte allt!

Blus från Ahlvar Gallery, nya byxor från Zara, solglasögon från Thierry Lasry

På kvällen checkade vi in på Hotel Skansen där vi skulle bo över helgen. Jag har bara hört gott om det här hotellet och blev inte besviken när vi checkade in. Väldigt stort men ändå mysigt och härliga, nyrenoverade rum.

Killarna sprang ner till hotellets restaurang för att ta en öl medan vi gjorde oss i ordning i lugn och ro… eller okej, ganska så snabbt för jag var riktigt taggad haha.

Tadaa! Det var jag, Linn, Mattias och Damon som åkte ner över helgen.

Vi fyra hade egentligen en plan om att vara på Ibiza den här helgen, vi skulle varit i Alicante med D’s familj i tio dagar och tänkte därför ta en avstickare till Ibiza eftersom det är så nära. Men nu blev det förstås ingenting med det och då kändes Båstad som ett perfekt alternativ, det stod mellan Båstad och Visby! Vi ville någonstans där det är mysigt, fint och festvänligt 🙂

Vi började med bubbel på hotellet för att fira en massa saker, sen åt vi en lång middag på Papas. Jag åt en bruschetta med krabba och räkor till förrätt och sedan en pasta vongole till varmrätt. Det var galet mycket vitlök så alla som träffade mig resten av kvällen svimmade väl MEN eftersom jag inte går ut för att ragga precis orkade jag inte bry mig hehe…

Middagen var så himla mysig och bakom oss satt massa vänner och bekanta som körde en betydligt stökigare middag. Istället för att styra riktning mot hotellet igen när vi var klara följde vi med dem upp och dansade på Loft istället. Det slutade med att vi ramlade hem vid 03.30…

Resten av helgen kommer lite senare, nu blir det middag. Puss!

  1. Hej älskade älskade Forni! En fråga till frågor med forni eller som du kanske skulle kunna svara på. Jag undrar vad du har för tankar och erfarenheter kring ålderskillnad? Speciellt mellan åldrarna 20-30, främst där killen är äldre. Hur vanligt är det i din krets? Hur såg det ut för dig och dina tjejkompisar när du var 20? Vad tror du håller/inte håller? Är ålderskillnad verkligen en grej? Jag upplever oftast att tjejer är väldigt mognare än killar och därför väljer väl dom äldre killar, men hur ser äldre killar på yngre tjejer? Vill dom ha en yngre för att man är lite roligare eller för att man genuint älskar och vill leva med personen resten av livet? Hade vart intressant att höra dina tankar!

    Kram! Jag älskar din blogg och följt dig i mer än 6 år <3

  2. Hej Forni!
    Alltså, Dante är den gulligaste bebis jag sett 🙉

    Har en liten fråga som kanske du eller dina läsare kan hjälpa mig med? Jag fyller 30år om ett par veckor och ska fira med 10 tjejkomisar. Iom rådande omständigheter går det ju inte att gå ut och dansa, men har du något/några ställen att rekommendera där en sen middag kan övergå till sittande fest? Dvs lite röjjig stämning 😋 Har varit på Kasai flertal gånger redan så det går bort. Några andra förslag? 😍 eller bara förslag på festliga ställen där vi kan dricka drinkar?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi