Frågor med Forni

Så fint hår!! Var är ditt vackra halsband (på första bilden) från? Har tänkt köpa ett sånt i flera år, har ju äntligen heltidslön nu så kanske dags att slå till 😀

Jag fick det i 30-års present av min farmor och farfar så det är köpt i Italien ♥ Unna dig!

Hej Michaela!

Bra kämpat trots skrikig bebis <3 Att acceptera läget låter som en bra inställning.

Nu till saken. När du skrev att du skulle på yogapass blev jag bara nyfiken. Det slår mig att du inte skriver lika mycket om yogan längre. Har det blivit mindre av det för dig? Ifall det är så är det ju 100 procent förståeligt med liten bebis osv. Men jag blev bara intresserad av ifall din inställning på något sätt förändrats eller om det bara får mindre utrymme i bloggen?

Hej fina!

Självklart har det blivit mindre – allt som jag tidigare gjorde enbart för min egen skull har det blivit mindre av sen Dante kom. Men jag yogar fortfarande varje vecka, börjar de flesta dagarna med några solhälsningar och har yogan inom mig som en del av min person.

När Dante börjar förskola längtar jag efter att kunna ge mer tid åt yogan och nu är det bara några månader kvar, så snart är jag tillbaka med den igen!

Wow vilket bra inlägg!

Fråga (som jag tror många undrar): hur fick ni bort att D åt på natten? Tog ni bort ett mål mat i taget eller började han sova förbi tiderna när han brukade äta?

<33333

Tack fina du!

Det gick faktiskt av sig självt. Vi började ge honom en gigantisk portion gröt innan läggdags, tidigare har han haft lite för känsliga tarmar men plötsligt funkade det och gröten håller honom mätt hela natten igenom! Så skönt och jag är tacksam över att det fungerade så smidigt för oss.

Puss!

Är ni nöjda med er baby monitor? Vilket märke och modell? Har för mig från gravid vecka för vecka att ni valde med kamera? Är det något ni rekommenderar? Funderar själv på en med kamera och är sugen på lång räckvidd och att man kan ”prata tillbaka” med bebisen. Kram och tack för en LJUVLIG blogg <3

Vi valde en med kamera som hette någonting med Vision haha, jag kommer inte ihåg exakt. Men den gick sönder nästan direkt och då köpte vi en från Topcom – den här! Vi har haft en utan kamera också men jag tycker att det var mycket bättre med kamera så att man kan se om bebisen är på väg att vakna genom rörelser eller om den bara låter i sömnen (Dante kan låta en del när han sover). Vi är nöjda med vår Topcom men hade jag köpt en idag hade jag valt en av de bättre med kamera från Philips Avent. Vi snålade in lite på kostnaden då den är dubbelt så dyr som Topcom men har man budget tror jag att det är den bästa. Jag är dock mycket nöjd med vår med tanke på priset, den gör sitt jobb och fungerar som den ska!

Puss och TACK!

Ååh! Vart hittade du parasollet??

Finns några balkongparasoll kvar på Balconyliving (klick!) där jag lyckades knipa åt mig ett

Åh plz plz kan du va bäst o tala om vad det är för ngn värme-kyl-fläkt ni har?? Eller har dyson endast en fläkt med både kyla och värme-funktion? Skulle såååå uppskatta en kort recension om den isf, om den låter, hur hög temperaturen blir när den ska hålla värmen samt hur mkt den fläktar 🙏🏽🙏🏽 Stort tack om du orkar!

Jag är BESATT av Dyson-fläktar. De är helt fantastiska. Vi har tre stycken: en vanlig fläkt med kyla, en med både värme och kyla sedan en som även rengör luften. Den som rengör luft har vi i Dantes rum så att han får så ren luft som möjligt och så har vi den med både värme och kyla i vårt rum så att vi kan ha den med värme om det är kallt på vintern. Jag tycker personligen att de är de bästa fläktarna på marknaden och verkligen värda sitt pris. Läs på hos Dyson om de olika fläktarna och dess fördelar för att hitta den som passar just dig bäst! Eftersom jag älskar alla lika mycket haha.

De låter mycket mindre än vanliga fläktar, du kan ha på natt-funktion på vissa av dem och då låter de knappt någonting. Samt timer om det behövs och massa andra bra grejer. Puss!

  1. En fråga till frågor med Forni!

    Har du och dina närmsta vänner samma bakgrund när det kommer till uppväxt och ekonomiska förhållanden? Om inte, tycker du att det kan röra till sig ibland? En av mina bästa vänner kommer från en väldigt förmögen familj och för mig är det ganska tvärtom. Jag kan uppleva att hon ibland inte riktigt förstår att jag kanske inte har råd att exempelvis resa till vissa ställen, då hon får en viss summa pengar av sina föräldrar varje månad (även nu i vuxen ålder). Intressant att höra om du har liknande erfarenheter?

    Kram

  2. Hej! Helt off-topic nu – men saknar din och Hamiltons podd så mycket! Snälla starta den igen 😊? Så mysig, lyssnar om gamla avsnitt då och då. Lyssnar även på din och Dashas, det episka avsnittet ”att playa en player”. Om ni undrar, är 42 år och har följt dig sedan Glamourama.

    1. Åh DRÖM om du och Hamilton tog upp podden igen!! Förstår att ni båda har ont om tid men fyfan vad jag saknar den! Älskade att ni pratade högt och lågt, som att lyssna på två vänner <3

  3. Hej!

    Jag har en fråga! Jag ska styra en överrasknings middag för min käre sambo som fyller 30 år! Jag behöver tips på någon bra restaurang där vi kan fira honom! Vi blir cirka 15-20 pers och tänkte att du säkert har bra förslag på ställen! Drömmen vore ju att vara på någon restaurang där man sitter lite avskilt! Tacksam för tips! ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi