Piffa till ditt utomhusliv

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

I nästa vecka fotograferar jag och Lisa hela lägenheten för att äntligen kunna visa upp när allt är på plats! Åh så roligt det ska bli att visa den för er med alla färdiga resultat!

En plats i lägenheten som har fått sig ett riktigt lyft med enkla medel är balkongen. Det behöver verkligen inte kosta så mycket att piffa till balkongen utan handlar mer om att se den som ett riktigt rum i lägenheten. Jag har försökt se min balkong som ett litet vardagsrum och en liten bistro med hjälp av Sanna och senaste veckorna har vi använt balkongen mer än någonsin! Min bästa plats ♥

Med det sagt så har jag satt ihop lite prylar som jag tycker skulle passa mycket fint på diverse balkonger världen över – som inte heller kostar skjortan. Hoppas ni hittar något ni gillar!

Sittpuff / Doftljus / Växt / Kruka / Förvaringskruka / Ljusslinga / Bricka / Vas / Skål

Ljusslinga – ett måste. Växter – ett måste. Rotting – ett måste (tycker jag, haha). Addera sommarkuddar och ett doftljus på bordet så har du allt som behövs!

Väska / Filt / SkålTallrikar / Förvaringsbox / Solhatt / GlasflaskaSugrör i metall

Här är lite grejer som man även kan ha med på picknick och sånt. Senaste veckorna har jag haft mycket picknickar så tycker det kan vara värt att köpa något fint till dessa tillfällen! Satsa på att köpa förvaring och porslin så man inte behöver använda engångsartiklar när man går på picknick = bra för miljön!

Dessertbägare / Bricka / Kudde / Glas / Servett / Skål / Vas

Om du verkligen vill få till din uteplats eller balkong så kommer här några sista drömmiga saker. Vill ha allt!

Men nu ska jag sluta drömma mig bort och istället dyka ner i boken, om några timmar skickas den in. Kanske ska unna mig något av detta då?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi