Sommarhår, poolhäng och The Old Smokehouse

I fredags var jag och klippte mig och som vanligt blev jag helt galet nöjd efter ett besök hos Jennifer (hon jobbar på Bangerhead Studio!). Det blev sommarblont och riktigt kallt – just like I want it!

När jag kom hem möttes jag av den här dåren som lekte med sin mormor och morfar. Får man ens vara såhär härlig som Dante är vissa stunder? Eller bryter det mot någon sorts lag? Känns som det.

Se upp – en boll kommer flygandes! Det är en sån med luft i så Dante brukar nicka med den haha. Vi hängde i alla fall alla tillsammans någon timme och när Dante somnade beställde vi hem burgare och somnade tidigt.

Morgonen efter åt vi knäckemackor med ost, salami och äggröra tillsammans med en stor kopp kaffe och apelsinjuice. Mums.

Och så kollade vi på min älskade William som numera är med i Nyhetsmorgon med jämna mellanrum som Make up artist. Han är grym.

Efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte ut till Amanda, Shoan & barnen för en heldag. Vi sippade på ett halvt glas rosé när barnen sov och annars var det bad, bad och lite mera bad på schemat. Det var 30 grader varmt så ingenting annat var hållbart.

Jag hade på mig en baddräkt från Kenzas kollektion med Kuling! Alla tre i familjen har matchande 🙂

Shorts från Zara och solglasögon från Chimi!

En mycket härlig dag! D gjorde tunnbrödsrulle till lunch och sen blev det kaffe, glass och rosé på eftermiddagen. När alla hade badat i timmar och kvällen närmade sig åkte vi hem.

Det blev torsk i en pestosås, sallad och sötpotatis till middag.

Följt av film och fläkten på högsta volym. Vi har tre fläktar hemma för att överleva hehe…

Så blev det söndag och dags för ännu en sommarutflykt! Den här dagen var det Lännersta som stod på agendan dit vi skulle åka för lunch och strandhäng med Sam och Emma.

Jag hade på mig Riviera Dress från Adoore och Dante hade t-shirt från Lindex, shorts från Babyshop!

Vi började med lunch på The Old Smokehouse som är världens härligaste ställe! Jag rekommenderar alla som hänger i Stockholm i sommar att ta en tur dit!

Till skillnad från lördagen när det var lite gnällfest dagarna långa så var den här dagen bara ett enda långt skratt. Vi åt lunch länge, tog ett glas vin och turades om att promenera omkring med Dante. Han vill helst av allt kolla på båtar eller klappa hundar.

Efter lunch gick vi till stranden precis bredvid.

Kan ni förstå att det här är mitt barn???

När kvällen kom åkte vi hem och så nattade jag Dante, som numera vägrar gå någonstans utan sin gigantiska fotboll haha…

En riktigt fin sommarhelg som jag kommer bära med mig länge!

  1. Så fint hår!! Var är ditt vackra halsband (på första bilden) från? Har tänkt köpa ett sånt i flera år, har ju äntligen heltidslön nu så kanske dags att slå till 😀

  2. Lever ni nu som om Corona ”inte finns”? Missförstå mig rätt, är ingen kritik, bara nyfiken 🙂

    Tycker det är så svårt att själv veta hur man ska göra nu. Pandemin har pågått i 5 månader, man kan inte sitta inne för evigt Känns det som men man vill ju inte smitta någon eller själv bli smittad. Svårt att hitta en medelväg också.

    Nu verkar det ju det som att ni har haft det redan, hur resonerar ni nu? Ni var ju superförsiktiga tidigare men har ju släppt på umgänge i mindre och större sällskap.

  3. Härlig sommarhelg!
    Din blonda kompis har väldigt fina Tom Ford glasögon, vet du möjligen vad modellen heter? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi