Onsdag!

God morgon favoritpersoner!

Hur mår ni?

Idag är jag TRÖTT. Jag mår egentligen ganska så fantastiskt generellt i mitt liv just nu men sitter som sagt med slutspurten på flera projekt: nya bolaget, råmanus på boken och lilla renoveringen på lägenheten! Och det märks i kroppen& psyket att det har varit fullt upp under en period. Jag har den här veckan och nästa vecka kvar med lite större uppdrag, sen tar jag några veckors välförtjänt lugn. Jag tar inte någon full semestervecka i år som sagt, men tänker 2-3 veckor med mindre jobb i alla fall för att orka ladda om samt få tid med familjen.

Fan vad glad jag är att jag varit utbränd och liksom känner igen kroppens signaler direkt förresten. Jag är så stolt över min förmåga att kunna känna in min kropp och därmed göra det jag behöver innan jag börjar må för dåligt. Så fort det gröna ljuset slår om till gult är jag snabb på att rikta om energin så att jag inte hinner hela vägen till rött ljus.

Annars har jag haft en riktigt fin vecka hittills. Jag har haft härliga dagar med Dante trots mindre utbrott som han får mellan varven, men han är ju ändå vårt barn så jag förväntar mig inte annat haha. Jag och D känner ju väldigt mycket hela tiden vilket är en av de personlighetsdragen jag uppskattar mest hos både mig själv och min älskling, men det gör ju också att vi fått en bebis som är exakt likadan. Han är typ aldrig neutral, utan alltid jätteglad eller arg eller ledsen eller supernyfiken eller extremt mysig.

Inte en tråkig stund med honom i alla fall.

Ville bara kika in och säga hej medan lilleman sover, men kika in snart igen så kommer helgen i bilder. På tal om helg – GUD vad roligt det ska bli att åka bort på mini-weekend till Båstad i helgen med bästa vänner! LÄNGTAR!

Puss!

  1. Vi har också en riktigt temperamentsfull/superaktiv storasyster som kräver all vår uppmärksamhet och energi med sitt konstanta babbel. Vi trodde fram till för någon månad sedan att lillebror var av det nöjdare/lugnare släktet, men nu har tvåårstrotsen och busigheten satt in där också så inte en lugn sekund. När båda skriker på en från olika håll blir det kortslutning i huvudet minst sagt. Med dessa gener blir det nog inte aktuellt med en nummer 3, hehe. Men på något sätt vänjer man sig vid sina egna barn, och de blir det normala. Precis som med sömn, mat osv

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi