WEEKLY PLANS

Jag skriver och skriver och skriver men på onsdag skickar jag in mitt råmanus och då har jag mer tid att skriva på bloggen igen! Jag är inne i ett sjukt bra flow just nu när det kommer till skrivandet och är inte alls sugen på att ta semester från det. En jävligt härlig känsla faktiskt.

Hur mår ni idag?

Jag mår bra, jag och Dante har haft en egen dag bara vi två men han var inte på sitt soligaste humör så den gick väl inte till historien, haha. Jag har lärt mig att man inte får ha förväntningar med bebisar utan man får acceptera läget. Bli sur en liten stund, skaka av sig det och ta det för vad det är. Vi skulle ätit lunch ihop och gått till parken men det slutade med att jag slängde i mig maten, började gå hemåt istället för mot parken men hamnade istället i en blombutik på Karlavägen eftersom han blev på bra humör så fort vi gick förbi. Så vi var kvar där i säkert en halvtimme haha, han tyckte alla blommor var så fina och så köpte jag nya växter till balkongen när vi ändå var där. Så fort vi lämnade butiken började skrikfesten igen och jag fick bära hem en svettig bebis medan jag rullade vagnen…

Mammastyrka = oklart stark alltså.

Anyway! Jag lägger en superfin sommarhelg bakom mig och såhär ser veckan ut:

Idag har vi haft en egendag jag och mini. Bosse och August kom över på fika och playdate på eftermiddagen så vi fick in lite kompishäng. Imorgon ska vi träffa Steffi och äta lunch med henne & tvillingarna! Och på eftermiddagen kommer vår inredare + byggare för att fixa det sista i lägenheten. SNART ÄR DEN KLAR! På onsdag jobbar jag hela dagen för då ska jag skicka in första manuset till förlaget, men jag tänkte få in ett yogapass och så ska jag på en ansiktsbehandling. På torsdag har jag ett möte men annars blir det mamma & Dante-häng. På fredag åker vi till Båstad över helgen! HURRA!


Foto

Ha en härlig kväll så hörs vi imorgon igen. PUSS!

  1. Måste bara säga att det är väldigt mycket folk i Båstad. Väldigt trångt på uteservering och restauranger! Och det är omöjligt få in vagnen på de flesta ställena, ett par restauranger har matstol till barn. Inte så barnvänligt här just nu alltså 🙂

  2. Skönt och läsa att det inte bara är hos oss som det skriks .. tack för att du delar med dig 🙏🏼

  3. Hej Michaela!

    Bra kämpat trots skrikig bebis <3 Att acceptera läget låter som en bra inställning.

    Nu till saken. När du skrev att du skulle på yogapass blev jag bara nyfiken. Det slår mig att du inte skriver lika mycket om yogan längre. Har det blivit mindre av det för dig? Ifall det är så är det ju 100 procent förståeligt med liten bebis osv. Men jag blev bara intresserad av ifall din inställning på något sätt förändrats eller om det bara får mindre utrymme i bloggen?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi