SPF, outfits och smoothies

Behöver du något att läsa när du torkar i skuggen efter ett bad? Här kommer ett gäng favoritartiklar från sajten just nu!

Populära superpulver + 4 goda recept på smoothies

Finns det något godare än att smutta på en smoothie på sommaren? Jag tror inte det! I denna artikeln får du recept på 4 otroligt goda och nyttiga törstsläckare.

Produkterna som gör det enkelt för dig att få in SPF i din hudvårdsrutin

Sommaren är officiellt här och även solen lyser med sin närvaro. Det gör dock att vi måste tänka på att smörja in oss med SPF. I artikeln får du veta hur du gör det så enkelt som möjligt!

Hur du fortsätter vara en anti-rasist efter förra veckan

Det är så viktigt att fortsätta att aktivt vara en anti-rasist, men det kan vara svårt att veta hur du är det. Läs artikeln för att få goda råd på vägen. Vi gör det här ihop!

4 tips till dig som vill jobba utomlands

Även om ett jobb utomlands känns långt borta just nu så är det viktigt att fortsätta drömma. Men det kanske faktiskt är läge att börja se över dina möjligheter för att ta första bästa chans utomlands när det väl är möjligt?

Enkla outfits att kopiera i sommar

Sommaren är härlig även klädmässigt, men trots det kan inspirationen ibland tryta. Ta hjälp av denna artikeln för att få reda på hur du förhindrar klädpaniken som ibland uppstår.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi