Freeedag

Hej gullnosar

Hur mår vi idag?

Jag mår fasiken toppen. Värmen tar kål på mig för jag är en människa som bara vill ha en temperatur på mellan 15-25 grader annars är det för kallt eller för varmt haha… men nästa vecka ska det bli 20 grader igen så jag håller ut. Som tur är har vi tre Dyson-fläktar i vår lägenhet: en i vardagsrummet, en i sovrummet och en i Dantes rum. Alla tre är verkligen 10 poängs-fläktar och våra bästa investeringar. Den i Dantes rum renar luften också och den i vårt rum står där året om eftersom den har både värme och kyla.

Jag har även  köpt ett parasoll till balkongen vilket kan vara min bästa investering haha. Sååå skönt att inte få den stekheta värmen på balkongen som liksom sitter i även när solen försvunnit sen (vi har sol från morgon fram till efter lunch). I förmiddags satt jag där och skrev en timme när Dante sov och med ett stort glas vatten i handen var det faktiskt inte jagdörnuvarmt.

Anyway – jag sitter hos frisören idag! Det var ”bara” 6-7 veckor sen jag var här sist men nu vill jag ha mega sommarblont så bokade in en sommartid. Så kör jag blont resten av sommaren och sedan går jag tillbaka till lite mörkare toner när hösten kommer.

Jag är så nöjd med allt just nu. Vi hade ju ett par riktigt jobbiga nätter i början av veckan men de försvann sedan och så har vi sovit helt okej sen dess. Jag har haft sååå roliga jobbdagar, haft spännande möten, kommit långt med olika projekt och känns mig allmänt sommarfräsch.

Igår var jag förbi Adoore och hämtade några nya sommarklänningar, jag får inte nog av deras klänningar. Min största lyx att ha en kompis som gör så fina kläder.

Nu ska jag renskriva lite på boken. Jag är inte klar än men renskriver vissa delar när jag inte har inspiration till att faktiskt skriva andra delar.

Kika in i helgen så kommer fina kläder och en lång fråga om sömn. Puss!

  1. Tycker också att det är fööör varmt nu, men så är jag också gravid i v. 33 så det kanske spär på min känslighet… Men i skuggan på vår ena altan är det ganska skönt, så jag får acceptera att jag inte kan steka i solen utan jag får hänga i skuggan istället!

  2. Blir så avis på er att nätterna är bättre igen!! Men såklart även glad för er skull🤣
    Min son fyller 1 i slutet på juli och han tuttar fortfarande 2 ggr på natten trots att han dricker en flaska välling innan han somnar. Har väntat och väntat på att han helt plötsligt ska få för sig att sluta amma på natten men det händer liksom inte😩
    Så läser jag om barn som fortfarande ammar på natten när dom är 1,5 år!! Orkar inte😩🤣

  3. Åh plz plz kan du va bäst o tala om vad det är för ngn värme-kyl-fläkt ni har?? Eller har dyson endast en fläkt med både kyla och värme-funktion? Skulle såååå uppskatta en kort recension om den isf, om den låter, hur hög temperaturen blir när den ska hålla värmen samt hur mkt den fläktar 🙏🏽🙏🏽 Stort tack om du orkar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi