Midsommarhelgen!

Midsommarhelgen började redan i torsdags. Jag och Dante mötte upp Sam och Emma på vägen hem, gick ner till Strandvägen och åt middag i den härliga sommarkvällen. Dante kollade på spårvagnarna, åt gröt och somnade i vagnen i shorts och t-shirt. Sommar <3

Morgonen efter var det midsommarafton och strålande sol! Jag drack mitt morgonkaffe på balkongen som jag är nykär i.

Vid lunch åkte vi ut till Amanda och Shoan för midsommarfirandet.

Jag hade på mig en klänning från Ganni, sandaler från Hermes och väska från Acne!

Jag och min fina favoritkille i outfit från Lindex. Vi köper mycket från Lindex till honom, jag tycker de har så bra kläder nu när han börjar bli lite härjigare och de mer puttinuttiga kläderna inte passar hans personlighet längre (haha).

Det var dessa tjejer + våra män + våra barn som firade tillsammans. 8 vuxna och 8 barn. Man kan säga att dagen var ganska kaos haha. Barnen är ju inte så stora någon av dem, mellan 0-4 år, så jag tror att det konstant var minst en som grät hahah. Tur att vi är ett gäng som håller humöret uppe, skojar, leker och skålar oss igenom dagen även om den blir lite kaosig emellanåt.

Vi dukade upp en underbar midsommarlunch som A & S hade inhandlat.

Sen satte vi oss till bords och lyckades faktiskt äta en midsommarlunch sittandes medan de större barnen åt köttbullar vid ett barnbord och de mindre barnen sov eller fick äta majskrokar vid oss.

När lunchen var uppäten bytte samtliga i gänget om till badkläder och dök i poolen. Åh vad härligt det var! Jag är så tacksam över att ha vänner som bor i hus och har pool. Eftersom hus inte är något vi planerar att flytta till i dagsläget så är det riktigt lyxigt att bli bjuden till sina vänner och deras fantastiska ställen.

Bad-nisse hade uv-dräkt och solhatt från Kenzas kollektion med Kuling.

Philippe i bakgrunden <3!!

Nej men han var så söt i det här så att… det borde vara olagligt? Såhär söt kan ingen vara? Jag är BESATT.

Efter flera timmars bad och nattande av en triljard ungar så satte vi oss såhär stiliga med en fördrink strax efter åtta på kvällen. Det var fortfarande över 20 grader i luften och sommaren badade i oss.

Killarna styrde middagen som var grymt god.

Sen snackade vi bort hela kvällen. Jag skrattade så jag GRÄT flera gånger. En gång drog Jonas ett skämt som ingen tyckte var speciellt kul, förutom jag, som grät av skratt tills jag var tvungen att torka mig med ny servett haha. Kan ni också tycka att något är så hysteriskt roligt ibland att ni bara inte kan sluta skratta fastän ni skrattar själva?

Skratta alltså, det mest förlösande man kan göra.

Vi sov kvar, så dagen efter vaknade vi upp till det här härliga. Vi åt frukost på baksidan och sedan hoppade vi i badkläderna…

… för att hänga i poolen hela lördagen. Beställa pizza till lunch och bara mysa.

På kvällen blev det godis i soffan.

I söndags hängde vi hos mina svärisar som har en riktigt fin innergård som är hur stor som helst. Dante fick plaska i sin lilla pool, vi grillade och hänga i gräset.

Vilken helg alltså, 10/10!

  1. Alltså jag typ dör varje gång du lägger upp en bild på Dante, han är verkligen den sötaste killen jag någonsin sett ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi