Vårens sista jobbdag

Hej favoriter!

Tack för morgonens pepp om boken. Det ska bli så kul att släppa den i höst efter allt jobb och all kärlek den har fått och kommer få fram till publicering. Det är verkligen en speciell bok för mig och jag är redan kär i den. Louise gör det grafiska i boken och förutom mina ord tror jag att det blir den vackraste boken jag någonsin skådat.

Nog om bok!

Vi har vårens sista jobbdag tillsammans idag innan tjejerna går på semestrar i olika omgångar. Jag tar ingen fast semester utan jobbar på som vanligt när tid finns men fokus i juli ligger helt klart på att få ihop trådarna i boken. Sista jobbdagen firades i alla fall av med en lunch på Hallwylska som har sjukt bra vego-alternativ på lunchen. Vi snackade bort två timmar och skålade för en märklig men lyckad vår. Nu är jag så taggad på hösten att jag inte vet var jag ska ta vägen! Boksläpp, lansering av nya bolaget och tillbaka på heltid igen. Peppen!

Snart kommer mina svärisar och lämnar Dante sen blir det en middag i solen med Sam och Emma tror jag, om lilleman är på humör. Puss!

Linda, Lollo och Leni <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi