Vad hände med morgonen?

Hur kommer det sig att klockan inte ens är 10 och jag redan är redo att kasta in handduken? Testa att göra i ordning dig själv inför en dag med inspelningar och möten (dvs. bra om man ser någorlunda fräsch ut haha) samtidigt som du ska försöka få i dig frukost, plocka undan och fixa i ordning hela lägenheten inför städfirman som kommer idag, få i Dante frukost, göra i ordning honom, se till så att han inte dör vilket han är nära på att göra cirka två gånger i minuten thanks to att han numera kryper och tar sig upp på precis allt. Få på honom kläder, packa vagnen och ta oss ut med allt som behövs för en hel dag på språng innan kl 09.15 då jag har första mötet på kontoret 10 och så lämna av honom hos svärfar innan…

Sitter på kontoret med svett som rinner längst ryggen och en latte med dubbel shot espresso bredvid mig. Nu ska jag dyka ner i mitt möte och sedan köra ett jobbrace!

Idag kl 12.30 har jag säsongens sista LIVE på @forni med Emelie som äger Scampi. De gör ju sjukt fina badkläder så vi ska prata hållbart mode, trender inom badmode och hur en perfekt sommardag ser ut. Kom gärna in och våga ställa frågor! Emelie har inte grundat Scampi utan köpte varumärket för några år sedan vilket är en spännande resa, att ta över ett befintligt varumärke och göra det till sitt eget. Kanske kan hon inspirera någon av er som går i liknande tankar?

Ni kan också läsa intervjun med henne som kom ut i morse, här (klick!) hittar ni den!

En favorit ur sommarens kollektion!

  1. Det är helt crazy bonkers hur sjukt stressnivån kan gå upp en barnmorgon 😅 Det är nåt särskilt med stressen av att ens barn krånglar, det är liksom nån man älskar högst i världen men som samtidigt orsakar nån egen form av absurd frustration.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi