WEEKLY PLANS

God morgon snäckor,

Dante sover och jag passar på att röja undan veckans första jobbgrejer. I bakgrunden rullar en komedi och alla fönster står på vid gavel. Lägenheten är som ny efter vår renovering under helgen och som grädde på moset:

Idag firar jag och Damon 7 år tillsammans!

En fantastisk dag med andra ord. Ikväll när Dante sover för natten så ska jag skriva ihop 7-års inlägget, men först börjar vi med veckans planer!

Idag ska jag och Dante dricka kaffe med Tess som är i Stockholm och så göra några ärenden på stan. Ikväll blir det bara mys hemma med mina killar, kan faktiskt inte tänka mig ett bättre firande än så. Resten av veckan ska jag jobba, göra säsongens sista Learn from the expert-intervju som blir med Emelie som äger varumärket Scampi och ha några spännande möten. Sedan har vi en planeringsdag inför Q3 med Team Forni och så lite sommarlunch eftersom tjejerna går om varandra under sina semestrar efter midsommar. Jag ska fortsätta fixa i lägenheten, njuta av sommarvädret och givetvis fira midsommarafton på fredag!

Det känns så konstigt med semester i år tycker jag, eftersom ingen ska resa på samma sätt så känns det inte som att vi går på något riktigt sommarlov som tidigare år. Speciellt inte eftersom vi knappt setts under våren då alla jobbat hemma. Jag ska verkligen maxa sommaren, men ska erkänna att jag längtar lite efter en “vanlig” jobbhöst om några månader!

Hur gör ni med semester i sommar?

Ha en härlig måndag så hörs vi lite senare ♥


Foto

  1. Jag är föräldraledig till baby + 3åring så vi skulle ändå ha hållt oss hemma! Är glad att min sambo ska vara ledig 7 av de 8 veckor vi ska vara ledig, annars hade jag behövt åka på retreat… kanske kommer behövas ändå 😆 semestern är inte riktigt densamma efter barn!

  2. Hej Forni! Kan inte du göra ett inlägg när ni är klara med renoveringen sen? Är så spänd att få se vardagsrummet och skulle verkligen behöva inspiration på köp och färgkoordination (alla har ju inte råd att anställa en inredningsarkitekt ;-)). Tack snälla och ha en toppen dag!

  3. Hej,

    Läste en kommentar på förra “Frågor med Forni” där nån skrev att det är det finaste “forumet” vi har på internet – instämmer! Tänkte innan jag såg kommentaren att gud vilken fin och hjälpsam plats på internet det här är. Och tack för dina utförliga svar. Nu till min fråga. Är hemma med en liten 2-månaders bebis och gud vad tufft det är ibland. Att inte få 5 min för sig själv utan att bebisen skriker, att knappt hinna äta eller duscha. När mannen måste jobba långa dagar och jag börjar dagen med gos och skratt för att i slutet av dagen ha en klump i magen och gråten i halsen för jag ORKAR INTE MER, kom hem och ta ditt barn för F*N! Lol. Men vill minnas att du skrev en del om hur det var för dig första tiden, dock minns jag inte vad du skrev… och att folk sa att det blir bättre? Och att du sen skrev att det sen faktiskt BLEV bättre? Skulle behöva en kort recap av det för nu är det min tur att behöva höra det där tror jag… pust.

    Just det, bonusfråga till “forumet” lol: när börjar bebisar sova lite längre pass/hur får man till det? Han äter 90 ml ersättning var tredje timme och är rätt gnällig, vet inte om han är hungrig eller ätit för mkt/har magknip. Bör jag öka mängden? Lite och ofta eller mycket och sällan, hur fan gör man? Ska tilläggas att han går upp i vikt som han ska.

    Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi