Silverbröllop

Igår firade vi som jag nämnde mina föräldrars silverbröllop! Heeelt magiskt att de fortsätter välja varandra, år efter år. Jag är så tacksam över att de håller ihop och över att faktiskt känna att dom är rätt för varandra på alla nivåer. Lyllos dom som hittade varandra i så tidig ålder och heja dom som har lyckas bibehålla kärleken genom alla år – det är inte något som kommer gratis. Jag hoppas att jag och D får fira silverbröllop tillsammans en dag också!

Anyway, såhär såg jag ut!

Vi hade bokat bord på EkstedtHumlegårdsgatan som har en stjärna. Man är alltid lite extra pirrig när man ska till stjärnkrogar för det är inte varje dag OCH maten brukar alltid vara något av en upplevelse. Ekstedt lagar mat över öppen eld så köket var väldigt häftigt.

Vi tog in en set-menu på 4 rätter och sedan adderade vi denna rätt med rökt ostron och vit sparris – holy moly vad smarrig den var då!

Det är så härligt att gå ut och fira saker för alla är liksom sitt bästa jag. Man gör sig till, är extra fin och anstränger sig.

Det här var min favorit och kanske en av de godaste rätterna jag ätit. En bakad vitkål med något skum och massa gojs. Ville nästan gråta lite när jag åt den.

Jag tänker mycket på alla som har olika förbud kring mat på grund av samhällsideal, hur mycket fantastiska upplevelser man går miste om då. Oavsett om det handlar om att njuta av en stjärnrätt eller bara en bulle i soffan. Alla måltider ska man njuta av och man ska aldrig någonsin tänka negativt kring mat – det är glädje och njutning.

Hela upplevelsen avslutades med denna efterrätts-skog med blåbärssorbet och småkakor.

Lyllos oss som har varandra ♥

Här är en bild på mamma och pappa när de gifte sig för 25 år sedan. Både jag och Timmy var med på bröllopet, Timmy sprang runt borden och drog i sina favoritpersoner medan jag var med och dansade med mamma och pappa. GRATTIS TILL SILVERBRÖLLOPET – YOU DID IT!

  1. Jag älskar dina föräldrar trots att jag aldrig träffat dem 😅 verkar vara så varma och trygga.

  2. “Jag tänker mycket på alla som har olika förbud kring mat på grund av samhällsideal, hur mycket fantastiska upplevelser man går miste om då. Oavsett om det handlar om att njuta av en stjärnrätt eller bara en bulle i soffan. Alla måltider ska man njuta av och man ska aldrig någonsin tänka negativt kring mat – det är glädje och njutning. ” Behöver läsa sånthär varje dag<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi