Dagens look

Skjorta från Ralph Lauren, kjol från Nathalie Schuterman, sandaler från Miu Miu

Det är ju ca en miljard gånger roligare att klä sig när temperaturen står på över 20 grader än de övriga 9 månaderna i det här landet… jag ääälskar verkligen Stockholm och vill inte byta ut denna ljuvliga stad mot någon annan, meeen… tänk om vi bara hade kunnat få typ 20% mer bättre väder här hemma. Då hade jag varit nöjd!

Jag gillar ju en enkel stil men ändå med touch av färg, mönster eller detaljer när vädret tillåter. Under vinterhalvåret väljer jag praktiskt före snyggt alla dagar i veckan, men på sommaren går det ju faktiskt mycket enklare att vara både och.

Den här kjolen införskaffade jag precis innan jag blev gravid, så jag hann använda den 0 gånger. Tålmodigt har den hängt i garderoben och väntat på sin plats. Och så nu, ett och ett halvt år senare, blev det premiär. Jag ÄLSKAR den! Den skiljer sig mycket från min stil i övrigt men jag blir så glad av den. Dessutom är den av en otrolig kvalitet så den här kommer jag nog ha tills jag går i pension om kroppen inte förändras, då får jag sälja den när det sker.

Anyway, jag var på en härlig vinlunch med Redgert i solen tidigare idag. Vi hade lite jobb att prata om så slog ihop jobb med trevligheter. Sen blev det två möten innan jobbdagen började lida mot sitt slut… Nu ska jag snart traska hem till mina killar, ser fram emot en kväll med massa gos. Ha en fin torsdag gänget, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi