STAY GROUNDED

Hej snäckor,

Hoppas att ni mår bra. Jag var precis på ett helt magiskt yogapass. Min yoga har ju kommit i varierande former senaste året pga bebis. När jag fick börja träna igen ca 6-7 veckor efter förlossningen så började jag på en mamma/baby-yoga kurs som höll på i åtta veckor. Det var helt perfekt för då fick man röra på kroppen på ett kontrollerat vis och slapp vara rädd för att skada den på något sätt. Efter det körde jag några månader av kombinerad yoga och simning på ett gym men den yogan höll inte riktigt måttet för mig, den var lite för själ-dödande eller vad man ska säga haha. Nackdelen med att gå på yoga på större gym är ofta att instruktören kanske inte utövar yoga som huvudsyssla utan har utbildat sig till yogalärare i kombination med flera andra träningssorter som hen är instruktör på. Det finns liksom inget hjärta i den yogan, bara en serie av övningar som upprepas i salen. Med det sagt så valde jag att gå tillbaka till min gamla studio nu när juni kom. Alltså jag är SÅ glad för det. Jag har hunnit med två pass i veckan två veckor i rad nu och känner mig pirrig.

Idag körde jag ett vinyasa-pass i en timme på lunchen och när svetten rann som värst sa läraren ”I don’t need to tell you that you are fucking powerful, you already know you are”. Jag stod där i plankan med svettpärlor som låg formade i pannan och tänkte bara att OFC I FUCKING KNOW THAT ALREADY. Fan i helvetet vad stark och grym jag är. Jag är mamma till en bebis som inte ens är ett år, bollar fem olika stora jobbprojekt, vårdar mina vänskapsrelationer och står dessutom här på yogamattan och tar hand om mig själv.

Supermamman.

Ibland behöver man att någon boostar ens självförtroende för att man ska känna glädje och styrka på insidan.

Med det sagt rekommenderar jag er alla som funderat på att kaaanske våga er in i yogan att bara göra det. Ni kommer inte ångra er!

(Reklam) Älskar den här bilden på min vän Valerie på sin ljusrosa yogamatta från Grounded Factory (finns här). Finns inget härligare än att yoga på en riktigt fin matta!

Ni ska jag sätta ihop något härligt inspirationskollage som kan komma upp ikväll så kika in då. Puss!

  1. Fullkomligt älskar min yogamatta från dom! Den är så fin så den ofta får ligga framme i vardagsrummet 🙂

  2. Jag skulle så gärna vilja testa Yoga men kommer aldrig till skott, så jobbigt. Men måste, måste, måste börja. Ska köra här hemma men vet inte med vem, får se vilken video jag väljer.

  3. 100%! Det var först när jag började på altromondo som jag verkligen började älska yogan och jag längtar dit varje gång. Kan inte ens gå på sats yoga längre för att det inte alls ger mig samma känsla. Gick även på urban om ett tag, men tycker altromondo är bäst, känner mig så välkommen där.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi