Begravning, sommarfest och tacos

I fredags var jag som sagt på begravning. Det var en vacker och sorglig stund men jag är väldigt glad att jag gick. Efteråt var jag tvungen att fixa några akuta jobbgrejer, men när de var gjorda så la jag mig i soffan med middag och godis.

I lördags vaknade vi upp riktigt peppade på fest. Det var flera månader sen som Jonas och Steffi bjöd in till sommarfest på nationaldagen och vi har längtat sen dess. Grundade med stora lass bananpannkakor till frukost! Och små lass till den minsta i familjen.

Sen blev det dags att göra sig i ordning. Jag har köpt klänningen från Rotate som jag har haft på två plåtningar senaste tiden för det är den vackraste klänning jag någonsin har sett. Så glad att jag köpte den!

Vi hade bokat lunch på Riche med Linn, Mattias, Kristian och Stina innan festen. Jag åt gnocchi med pumpa, grönköl och svamp som var magiskt god och mycket mättande. Ett glas champagne på det och sen var jag redo för fest!

Jag har verkligen saknat den känslan som jag har haft senaste två helgerna. Den när man är riktigt peppad på fest och verkligen kan slappna av. Nu är Dante så pass stor så att vi vet att det går bra när han sover hos våra föräldrar och om det skulle hända honom något kan de ta hand om honom lika bra som vi gör. Jag märker att jag har slappnat av på ett helt annat sätt dessa helger än vad jag har gjort tidigare gånger vi varit på festligheter och det känns helt fantastiskt. Det är så tråkigt att vara iväg på roliga saker men inte kunna slappna av helt och det gjorde jag nu. Så kul att vara taggad på fest och klä upp sig och hänga med kompisar.

Och så kom vi fram till värdparet! Det var regn när vi kom men som tur är sprack det upp lite senare! De hade ordnat så jäkla generöst med dj, mat, dryck, bar, tält och värmare så det fanns inte en enda grej som saknades för en perfekt fest.

Jag och världens gulligaste

Petra och Markus kom med Harry, här vinkar de från fönstret efter ett amningspass inne i huset. Harry alltså, den gulligaste i världen.

Som sagt, det sprack upp efter ett tag och det blev nästan magiskt med vattnet som glittrade och solen som sakta gick ner.

Inte ofta man har så kul som jag hade i lördags. Dansade massor och hoppade in i en taxi åtta (!) timmar efter att vi anlänt. Då vet man att man haft kul om man stannar på festen i åtta timmar haha.

Att få den här bilden vid middagstid ♥

Dagen efter sov vi såklart bara till halv nio, för man kan aldrig sova när man har chansen haha. Åt frukost i sängen och tog det lugnt innan lilleman kom vid lunchtid. Sen var det lek, promenad och mer lek. Sam och Emma kom över på fika också, alltid tacksamt med vänner som kommer över och underhåller när man själv är lite trött 🙂

Till middag blev det tacos och sen somnade vi efter sista avsnittet av Ozark säsong 3… för att bli väckta exakt 20 minuter senare av en bebis som drömt mardrömmar och var helt förstord.

Parenthood 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi