Neutrala sommartoner

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Eftersom vi varit hos Linn och Mattias på deras lantställe och i kombination med det fått flera dagar med ordentlig värme, drömmer jag mig iväg i en klassisk sommarlook för Sverige! Neutrala toner, bra materialval och enkelt att matcha. Det roligaste med kläder tycker jag är att man kan ändra sig hela tiden. Färgbomb utan dess like ena dagen, och sval Stockholms-tjej nästa. Jag gillar att inte sätta mig i ett stilmässigt fack utan leka med min garderob beroende på humör.

Well, här är ett gäng favvisar for now!

Topp / Skor / Byxor / Väska

Hatt / Skor / Klänning / Väska

Linne / Skor / Byxor / Väska

Väska / Sandaler / Klänning / Diadem

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi