Tisdag, positiv energi och kramar

Klänning från Ganni och flippisar från Hawaiianas, båda från Wakakuu

Hur mår ni idag?

Jag är inne i en otroligt bra period rent energimässigt. Igår kväll var det nästan som att jag blev bakfull av energin så när Dante somnat la jag mig i sängen redan vid 20.00 och så låg jag där tills jag somnade någon timme senare. Jag antar att jag inte är van vid den här typen av starka energi utan mycket i mig har nog bara varit inställt på överlevnad senaste året. Nu börjar jag känna något annat och jag tror att det pirret blir lite för mycket för mig att hantera, haha.

Högkänslig var det ja…

Jag har i alla fall haft några riktigt fina dagar och jag tror inte att jag är ensam om det, den här värmen och solen gör nog de flesta av oss lite lyckligare. Allt känns lättare i värmen. Att få sova lite mer om nätterna på den här våren som äntligen har kommit – det är allt jag någonsin drömt om haha.

Jag har haft två mammalediga dagar med Dante och herregud så härligt det har varit. Jag känner mig så kär i honom och vi har haft så himla roligt. Att sedan bryta av med att gå till kontoret och få vara kreativ idag – det är nyp mig i armen-härligt.

Jag ska fortsätta njuta av den här känslan för jag vet att den inte är för evigt. Man har bra perioder och så kommer mindre bra perioder. Om du som läser är i en dålig period nu, så vill jag bara skicka en påminnelse om att även den går över.

Nu ska jag faktiskt gå iväg och unna mig en massage. Jag hade en timme över den här veckan för att boka in något som inte är jobb, mammatid eller inbokad kompistid. Det stod mellan ett yogapass eller en massage men jag lyssnade på min trötta kropp och tog massagen. Nu är jag så taggad så jag vill gråta haha!

Ni som har läst bloggen länge minns kanske när jag började gråta under en massage 2012, jag hade levt i lite celibat en period och det var så skönt att liksom någon rörde vid mig så att jag började gråta utan att kunna kontrollera det, haha. Jag vet att vissa tycker att det är positivt att vi inte får röra vid varandra under Corona men för mig, som inte är överdrivet gosig men ändå har ett behov av att röra och bli rörd, så är det riktigt tungt. Jag är så tacksam över min lilla familj som jag kramar loss men jag önskar att jag kunde krama mina kollegor, vänner, vänners barn och alla andra i min omgivning som jag bryr mig om.

Snart så ♥

  1. Börja gråta av meningen om man går igenom något jobbigt så går det över. Kanske en fråga till forni, men vad gör man när ens vuxna vänner ibland behandlar en bra och sen dåligt? Ignorerar en, får en att känna sig dålig. Jag märker hur mycket jag ifrågasätter mig hela tiden om jag gjort nå fel, är orolig och ångestfylld. Har redan pratat ut om detta en gång och då löste det sig men nu samma sak igen. Vill inte förlora mina vänner men vi är fan 30 år och detta känns bara inte okej

  2. Fast krama du dina vänner om även de är ok med det. Det gör jag hela tiden. Det får ju inte gå till överdrift heller. Om man ändå sitter nära varandra på t.ex. en uteservering då kan man lika gärna kramas.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi