Skor, surdeg och intervjuer

Dags att se sig om på resten av FORNI om ni glömt bort att göra det senaste tiden! Jag tycker ju att varenda artikel vi gör är tio poäng och vi väljer varje vecka ut innehåll med omsorg för att skapa en perfekt mix av livsstil, karriär, mode och skönhet. Här kommer några av våra senaste grejer vi skapat!

 

5 trendiga skomodeller att bära nu

Har du funderat över vilka skor som gäller i år eller bara vill ha lite inspiration? Spana in denna artikeln för att lyckas lappa ihop din sko-garderob!

Krönika: Hobbies, karantän och en svår surdeg

En super-krönika om den svåra tiden vi lever oss i just nu. Läs för att skratta åt situationen och en hög grad av igenkänning utlovas!

10 nya och gamla skönhetsprodukter jag har älskat den här månaden

Någon vi faktiskt kan vältra oss i just nu är skönhet, för vem vill inte ha ett snyggt glow även när man jobbar hemma? Spana in Louises lista på vilka produkter hon har älskat den här månaden!

Retorikexperten Sofia Kacim om hur man vågar ta för sig i karriären, livet och på scen

Learn from the expert-intervju med Sofia Kacim. Om du vill lära dig att ta för dig och snacka snyggt så är den här artikeln ett måste för dig! Förra veckans intervju var ju med Jossan, den får ni inte heller missa!

Vårens trendigaste plagg och hur du stylar dem

Kläder får en nästan alltid på gott humör, läs denna artikeln om du vill ha en enorm dos inspiration eller om du bara vill fokusera på något så härligt som mode ett tag!

 1. Nej men har tittat igenom din kateorig ”resor” ända hela vägen till 2012 eller 13, när du firade din födelsedag på Ibiza. Hur mycket reseabstinens har man inte nu? Så mycket härliga resor och platser!
  Hade ni planerat att åka någonstans i sommar eller detta året som blivit inställt?
  Hade varit kul att se lite throwbacks på stories också om du har kvar gammalt material hehe 🙂 <3 Vi får resa på det sättet 2020 😉

 2. Kära Michaela,

  Tack för din öppenhet och ärlighet som du alltid bjuder på. Det är generöst att mötas av det här i din alldeles egna oas. Till min fråga – på vilket sätt är du och Damon är olika? Hur har ni hanterat det? Har ni varit någon gång på gränsen att gå skilda vägar? Jag och min sambo är nämligen väldigt olika, men samtidigt finns det mycket som fascinerar mig med honom. Mitt hjärta gör kullerbyttor varje gång jag ser honom gå mot mig, men samtidigt finns det stunder där vi gång på gång krockar, där jag är väldigt mycket i känslan och han är väldigt mycket i tanken. Jag är detaljstyrd och han praktisk. Jag vill äta långsamt medan han vill bara få i sig mat fort. Jag vill prata om något länge och invecklat, medan han vill hålla det konkret och kort. Vi kan mellan åt dra åt varsitt håll och har svårt att mötas i dessa olikheter där det drar åt skilda håll.
  Hur hanterar ni det? Hur har det varit för dig personligen?

  Med kärlek till dig och din familj

 3. Hej! Angående skönhetsprodukterna ni lyfter på FORNI. Jag tänkte informera om att Clinques produkter har testat positivt för extremt höga mängder PFAS, alltså farliga ämnen som bland annat används i brandsläckare. Jag har själv använt “even better glow” men efter att ha läst om vad sminket innehåller slutade jag direkt. Clinque är en av dem varumärken som INTE slutat med PFAS. Källa: https://m.naturskyddsforeningen.se/nyheter/globala-sminkmarken-slutar-med-miljogifterna-pfas

  1. Hej Linnea,

   Tack för att du upplyser oss om detta, det har vi helt missat och ska titta över vad det finns för alternativ till denna *tidigare* favorit.

   KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi