WEEKLY PLANS

God morgon måndag och ny vecka,

Fast för mig är det söndagskväll och jag ska strax sova. MEN vi har läkartid för Dante nu på måndagsmorgonen så då tänkte jag att jag gjorde bäst i att skriva detta kvällen innan.

Nåväl. Senaste veckorna har jag varit ganska så roliga och denna vecka fortsätter i samma spår. Jag har väldigt mycket jobb fram till midsommar så det är rätt stressigt i kombination med sömnbristen, men förutom utmattningen så känns både jobb och privatliv härliga och roliga. Jag har så mysiga dagar med Dante, vi planerar in massa roliga saker med våra närmsta vänner och på jobbet gör vi så mycket kul just nu. Helt enkelt ett härligt flow och jag hoppas att det håller i sig ett tag till.

Sista veckan i maj står framför oss och den är ganska lik de senaste veckorna. Mina mammalediga dagar tillbringas såhär: jag och Dante ska gå på Buskul med våra kompisar, äta lunch med samma kompisar, promenera, gunga och så har vi två läkarbesök. Det ena är för magen och det andra är 10-månaders kontrollen på BVC med en barnläkare. Det blir spännande – jag hoppas han klarar alla små tester de får göra haha! Han utvecklas i en snabb fart just nu och det är så roligt att det liksom pirrar i kroppen när han lär sig något nytt.

När det kommer till jobb så har jag ett par olika, väldigt roliga möten. Ett par är på video, en är i en park (man får vara kreativ) och ett på kontoret. Veckans Learn from the expert-intervju är med Amelia Widell som driver Meli Meli! Så på onsdag kommer intervjun ut och vid lunch sänder vi vår live i deras showroom. SÅ roligt att prata om hur man börjar producera något så stort och meckigt som just soffor. Det kräver ju en helt annan storlek på produktion liksom. Och hur tänker hon när hon designar alla fina saker? Missa inte!

När fredagen kommer är det min tur att ta kortvecka (jobbade ju massa förra veckan) så då åker vi ut till Linn & Mattias för vår årliga get together som vi brukar ha i början på juni varje år. Det ska bli sååå roligt och vi lämnar Dante hos mina föräldrar för att kunna släppa loss och ha riktigt kul. Så exalterad inför detta dygn och har längtat i flera månader haha!

Det var min vecka det. Vi hörs lite senare med helgen i bilder. Puss!


Bild

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi