Första mötet med Harry, skrattfest och egentid

I fredags var min lilla älskling såhär cool när vi gick iväg i det härliga vädret. Jumpsuit från Gugguu och så kepsen som jag verkligen älskar, han med, men som ramlade ur vagnen under dagen :'( jag gick och letade på gatorna i området dagen efter men hittade den inte…

Vi åt lunch med MarithBodyBuddy!

Efter lunch tog mina föräldrar Dantis i ett par timmar medan jag fixade ärenden. Handlade pioner till helgen, kånkade hem bubbel från Systemet och sånt. Sen kom byggkillarna för att sätta de nya stenskivorna på plats i badrummet! Nu väntar vi på alla luckor till badrummet, bokhyllan som ska byggas i vardagsrummet och sängborden som ska byggas. Sen är vi klara med lägenheten! Ih!

Det blev första aw:n på balkongen, så härligt ute och det där kvällsljuset som man älskar. Balkongen ska fixas till också, förhoppningsvis är den klar inom kort!

När kvällen kom åt vi middag hemma med Sam och Emma innan vi kröp i säng tidigt med ligisten.

Sen blev det äntligen lördag och Harry-tajm! Jag och Dante hade valt presenter med omsorg: två stycken pyjamaser! En med fötter från Livly som är de mjukaste och skönaste pyjamaserna man kan ha. De kostar en slant men wow vad vi har älskat dem. Sedan blev det en sommarpyjamas från Lindex som är vår andra favorit här hemma – de är perfekta med dragkedjor och gulliga mönster. Dante har matchande också!

Så knackade vi på i regnet hos Petra, Markus och Harry.

Mitt hjärta blev alldeles mjukt av honom. Han var så liten, skör och gosig. På något sätt känns det alldeles självklart att det är just han som ska vara här med oss. Jag hade svårt att föreställa mig honom innan han kom men nu när han är här känner jag bara – klart det var du?!

Vi åt lunch och sen fikade vi loss, så som man gör när man precis fått bebis. Och så berättade de om förlossningen i detalj – timme för timme. Det är SÅ kul att höra om vänners förlossningar tycker jag. Och jag blir alltid så imponerad av oss kvinnor! Superkvinnor är vi!

Även vår lilla bebis, som ju var en jättebebis jämfört med hans nya kompis, kände liksom på sig att det var en stor stund för oss. Han var så lugn under hela lunchen (mkt ovanligt) och bara tittade & tog in hela situationen.

Efter lunchen var det snabbt hem och fixa lägenheten inför kvällens middag. Vi hade bjudit över Linn, Mattias, Kristian och Stina på middag! Åh vad trevligt det var. De kom redan vid sex så tog vi ett glas bubbel och lekte med Dante. Sen åt vi massa god mat som Damon lagade, drack riktigt gott vin och jag skrattade så jag grät åt mina gäster. VARFÖR har jag så roliga vänner?!?!?!?!?!!?!?

Dante kom inte ner i varv under den här tillställningen kan jag tala om. Till slut fick han vara vaken och sen när gästerna gick vid elva-tiden gjorde vi ett nytt försök… Jag och D kände oss lite hopplösa ärligt talat, det har aldrig varit några problem att ha honom med på middagar tidigare men bebisar går ju igenom olika språng och ändras hela tiden. Nu gick det inte alls och vi var helt svettiga när gästerna gick haha! Vi la oss alla tre för att somna igen runt midnatt men då var det som att han själv insåg att ”nä, vi måste ju sova lite gänget” för han sov 00-07!!! REKORD!!! Jag vaknade två gånger av att han skrek runt 03-04 men annars = 100 poäng. Så då blev kvällen ganska så härlig trots allt 🙂

Morgonen efter åt vi bär och drack kaffe. Sen rostisar och mer bär 🙂

Jag la mig för att sova med Dante på förmiddagen men han var så himla gullig så jag låg vaken i en timme och tittade på honom… vem är man…

Mamma och pappa kom och tog med honom ut på en promenad så jag och D fick plötslig egentid. What to do? Vi la oss i sängen och såg en film mitt på dagen = livets härligaste grej. Sen jobbade jag en stund innan vi tog oss ut lilla familjen i solen.

Min person.

Gud vad skönt att vädret äntligen varit med oss denna helg, hoppas det fortsätter så.

På kvällen läste vi vår nya favoritbok och när lillis somnade såg vi en film om wrestling medan vi jobbade och åt jordgubbar.

MYCKET BRA HELG!

  1. Alltså Dante måste vara den gulligaste bebisen EVER? Man smääälter ju av hans leende!! <3 Vilken mysig helg ni verkar haft!

  2. Men alltsåååååå din lilla kille är för jävla söt alltså! Blir galen (på ett bra sätt) haha 😅💗🌸

    1. Här hemma har vi en som fyller tre år om en månad och vägrar sova på kvällen.. sover inte middag så det är inte det som blir fel.
      Gah. Egentid/sambotid lär få vänta tills det blir mörk höst igen..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi