WEEKLY PLANS

Hej snäckor,

Känner ni er redo för en ny vecka? Jag börjar komma in i våra nya rutiner och tycker typ det känns trist att sommarlovet närmar sig för jag gillar flowet jag är i just nu. Att mixa mammaledighet med jobbdagar är verkligen guld värt och det bästa av två världar (för mig!).

Men, jag ser också fram emot lite roliga helger framöver. Jag saknar att få klä upp mig, träffa vänner& dricka drinkar och hoppas att man kommer kunna göra det snart, även om det sker under annorlunda former än tidigare.

Den här veckan är en kortvecka som är full av roliga saker! Jag och Dantis har våra gemensamma dagar där vi ska gå på buskul, hänga i parken, promenera och äta lunch med våra kompisar. Sen ska jag jobba några dagar och då har jag bland annat veckans Learn from the expert med Josefin Dahlberg – SÅ roligt! Jag älskar att Jossan har gått från modetjej till kristall-junkie och vi ska prata om den resan. Passa på att joina vår LIVE som kommer att vara på onsdag kl 16.30 där ni kan fråga Jossan om kristaller, spiritualitet, hur man vågar satsa på sina drömmar och annat spännande. Gud vad härligt det ska bli!

Sedan har jag några zoom-möten, jag ska fota med Lisa och så ska jag spela in en reklamfilm med Grounded Factory – PEPP!!!

I slutet av veckan kommer vår beställning på den lilla renoveringen vi gjort till lägenheten så jag hoppas vi får upp allt och att ingenting går snett. På lördag ska vi ha lite kompisar över på middag, så kul att lägenheten börjar bli klar!

Ha en fin måndag nu, puss!

  1. Hej Michaela!

    Jag hittar inte dig på Instagram längre. Har följt dig i många år. Vore schysst om du svarade på varför jag inte kan följa dig längre? Alltid gillat dina bilder, köpt produkter från Maria Nila mm. Aldrig kommenterat något dumt.
    Känns konstigt att du inte vill ha följare.
    Anyways,
    Peace Out
    /Smilla

  2. Fint – och ansvarsfullt – att du påpekar att socialt umgänge kan komma att behöva ske under annorlunda former även långt framöver. Heja dig. Blir fortfarande väldigt ledsen och uppgiven när jag ser hur många andra influencers beter sig. Som om det som sker inte alls rör dem. Jag säger inte att man ska isolera sig helt – om man inte känner sig sjuk. Men när vi uppmanas göra vissa uppoffringar, dra ner på sociala kontakter, avstå sociala sammanhang som fester och middagar med vänner, då känns det ledsamt – och provocerande – att en del kör på i 110 och träffar folk hejvilt på ett helt orimligt vis. Framför allt känns det ledsamt när man läser om hur vårdpersonalen har det, och hör många av dem vädja om att vi ska ha tålamod.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi