Första mötet med tvillingarna och födelsedagslunch i en lummig trädgård

Min helg började med att jag och Dante gjorde oss i ordning för att åka iväg på äventyr i det fina vädret!

Vi skulle hit! Hem till Steffi och TWINSEN! Åh vad vi längtat. Det var så himla mysigt att träffas igen efter två månader och två bebisar (!!!).

Dante är åksjuk som sin mamma så äventyret började tyvärr med spya ö v e r a l l t. Det kommer inte bli bostad utanför stan för oss så länge som två av tre familjemedlemmer lider av grov åksjuka alltså. Vilken pers det är…

De var så små, fina, perfekta och gulliga. Tänk att min kompis bakat dessa i sin kropp och nu bor dom liksom här ute med oss andra? Häftigt.

Vi var där i fyra timmar innan Petra som faktiskt vid den tidpunkten gått en dag över BF bad om att få åka hem och sova, haha, älsklingen <3

När jag kom hem vid 18 var det fix med Dantis och när han somnade drack vi ett glas vin och åt saffransrisotto, mycket gott och mysigt.

Morgonen efter blev det pannkakor till hela familjen (på banan och ägg 🙂

Innan vi gjorde oss i ordning för att ta oss till den här drömmiga platsen!

Vi skulle äta födelsedagslunch för att fira Markus födelsedag! Hurra!

Förstår inte hur Petra lyckas fixa så fint när hon är HÖGgravid – det är verkligen bara hon som lyckas!!

Dante ÄLSKADE den här lunchen – sitta på en filt i skuggan, äta på en sko och ha fyra glada vuxna favoriter i sällskap.

Det blev räkmackor och vitt vin och massa snack. Så jäkla härlig lördag.

Mamma och pappa var i stan så de kom och tog Dante ett par timmar, sen hämtade vi honom vid Tessinparken där han tittade på fontänen.

På kvällen var D iväg så jag åt det som D hatar: köttbullar med stuvade makaroner. LIVETS MAT

När lillis vaknade av en mardröm några timmar senare fick han ligga på mig och gosa en halvtimme innan han somnade om. Tror typ det här var anledningen till att jag skaffade barn, så mysig stund i livet.

Så blev det söndag och då hade vi bjudit in till söndagslunch! Markus, Malin, Sam & Emma var på besök och D lagade en galet god pasta. Jag älskar pasta och rödvin till söndagslunch för då känns det som att jag är i Italien för en stund.

Dante var med och pillade med sist.

Sen såg lägenheten ut såhär, så vi tog en promenad i regnet innan vi kröp ner i soffan och sa hej då till en riktigt bra helg!

  1. Hej! Du…ett litet förslag mot åksjuka…har du provat akupunktur? Det tror jag skulle kunna bota din åksjuka! Alltid värd ett försök!

  2. Älskar att du också har senap till köttbullar o stuvade makaroner! Så många som kollat snett på mig när jag ätit det. Såå gott ju!

  3. Hej Forni! Undrar var dina tjusiga tallrikar med silverkanten kommer ifrån? Så stilrent och snyggt!

  4. Hej! Jag kommenterar väldigt sällan nån blogg överhuvudtaget. Du och jag har helt olika stil när det kommer till kläder, jag ser sällan något du har som jag vill köpa hahaha och du skulle avsky min garderob 🙂

    MEN din lägenhet!! Den ger mig så otroligt mycket inspiration. Den är så varm, fin, genomtänkt och personlig på ett sätt jag tycker är ovanligt i nutidens inredning. Helt perfekt!! Tittar alltid in när jag behöver tips och inspiration till mitt hem 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi