Live Q&A idag med Malin Andrén, grundaren av By Malina

Godmorgon på er! Solen lyser och idag går vår andra live upp på Fornis Instagram! SÅ KUL! Såg ni förra veckans avsnitt av learn from the expert med Elin Alemdar? Det blev  bra, och jag är övertygad om att dagens avsnitt med Malin Andrén kommer att bli minst lika bra! Jag älskar det här konceptet nu, det känns som att vi behöver få sån typ utav inspiration nu när allt känns lite tufft.

Precis som förra veckan så har jag gjort en intervju med Malin som ligger på Forni som ni kan läsa här (klick!). Har ni frågor om By Malina eller Malins spännande resa med varumärket så PASSA PÅ att ställa dom i liven. Jag hoppas att vi ses på Fornis Instagram (klick) 12.30 och att ni är lika taggade som jag är! Ses där!

  1. Hej! En fråga som jag så gärna vill höra dina tankar kring. Jag har tyvärr haft mycket problem med svartsjuka gentemot min killes tidigare tjej. Jag skäms lite över det men så är det tyvärr. I början av vårt förhållande frågade jag otroligt mycket om deras förhållande, dels för att jag inte förstod att det skulle ”skada” mig själv men också för att jag var nyfiken. Därför vet jag också en del saker om deras sexliv för att jag frågade av nyfikenhet ”har du gjort det där förut” osv och fick ett ja som svar. Nu, flera år in i vårt förhållande, kommer jag fortfarande ihåg det som jag har frågat om och nu mår jag dåligt över att veta det. Du som verkar ha så vettig syn på hur man ska tänka kring sin partners ex – hur tusan ska man tänka kring sin killes tidigare sexliv? Jag förstår ju såklart att alla (nästan) har haft sex tidigare, men hur hanterar man det som man kanske har fått veta om sin killes tidigare sexliv? Jag vet liksom konkreta saker som han har gjort med en annan tjej. Hur tänker man bort det och hur förhåller man sig till det? Puss och kram!

  2. Hej alla härliga kvinnor mellan 20 – 40 år! Jag vore så super tacksam om ni kunde tänka er att svara på en kort enkät som tar ca 2 min o handlar om ansiktshudvård. Den är till ett projekt som jag arbetar med på universitetet.

    OBS! ingen spam utan bara en student som behöver hjälp med att samla information:) Här kommer länken:

    https://sv.surveymonkey.com/r/BD8MBZ7

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi