WEEKLY PLANS

God morgon snäckor!

Ungefär en gång i månaden har den här familjen en bra natts sömn. Jag kan räkna på mina fingrar hur många gånger det har hänt, men som sagt, en gång i månaden slår sömnen till. I natt var den natten den här månaden! Jag och D somnade 21 i sängen (Dante somnade 19 i hans rum), jag blev väckt 23.30 för att Dante skulle äta, somnade om snabbt och sen var D uppe med honom kort vid 02 och 04 innan vi vaknade för dagen vid 06.30. I det här hemmet är det en riktigt bra natt och i morse var vi lyriska över att ha lite energi haha. Tre uppvak på en natt är väldigt lite för att vara Dante! Heja!

En mamma kan alltid hoppas på att det var i natt det vände för oss med sömnen, hehe…

Det här är en härlig vecka! Vädret ser skönt ut och jag mår bra ♥

I eftermiddag ska det regna så vi har bjudit över lite vänner på kaffe och lek – man får passa på när vi inte har en soffa och istället massa lekyta! Imorgon ska jag skriva på boken några timmar, sen kommer vår nya soffa och så ska jag tvätta. På onsdag och torsdag jobbar jag och på onsdag har jag en live med veckans intervju på FORNI som denna vecka är Malin Andrén – grundaren av By Malina! Det får ni inte missa.

En härlig vecka, ska sätta igång och försöka svara på så många mejl som möjligt innan Dante vaknar, vi hörs lite senare. Puss!


Finaste naglarna jag sett hos Lauren Ladnier

 1. Hej! När jag läser din blogg på mobilen så kan jag aldrig scrolla till sida två bara genom att försöka ladda fler inlägg. Så tråkigt 🙁 kanske fler som har det problemet? Går det inte att lägga till en knapp för nästa sida?

  1. Hej Lina,

   Så ska det inte vara! För mig och mina kollegor blir det inte så, men det kan vara något som beror på vilken telefon man har. Vilken telefon har du? Ska ta det vidare med våran tech-expert! 😊

   KRAM

 2. Ni är fantastiska som orkar och det tåls att säga igen vad uppfriskande det är med någon som ger en ärlig bild av familjelivet. Jag orkar inte med en till som prisar allt, lovordar amningen för att i nästa stund göra reklam för flaskor. Tror det är få som är så ärliga kring amning och känslor som du är.
  Tummen upp för det! Vår tjej är precis som Dante. Hon har strulat med sömnen deluxe med, men nu sen en kort tid tillbaka är det ett uppvak per natt.

 3. Hej! Jag har världens viktigaste fråga till dig (till veckans frågor?). Hur tillåter man sig själv att bli dödsförälskad i någon, utan att tappa sig själv? Alltså; utan att tappa mening till allt annat om det inte blir som man tänkt, samtidigt som man ska våga hoppa…
  Kramar

 4. Hej! Skönt med en bra natts sömn. Jag undrar bara varför ni inte låter han komma över och sova emellan er när han vaknar första gången? De kan ju ha svårt att sova hela nätter i egen säng när de är bebisar. Min dotter sov alltid hela nätter när hon började sova i vår säng och sedan vid 1,5 års ålder började hon sova hela nätter i egen säng. Det är så mycket hets om att barnet ska sova i egen säng så tidigt när man får sitt första barn (upplevde jag själv iallafall). Vill bara säga att man inte behöver bry sig om alla ”regler” osv när de är bebisar för det löser sig enkelt när de är lite äldre. Gör det som funkar för att ni ska få sömn 🙂 det kommer iallafall jag gå efter nu när jag fått min andra.

  1. Det gör han ofta! Vi har inga regler alls utan gör det som Dante mår bäst av, vilket är olika från dag till dag och vecka till vecka. Har släppt det där med regler för länge sen, det funkar inte för oss, i alla fall inte regler kring nätter 🙂 Jag försöker känna in hans behov och göra det som jag tror att han mår bäst av. Ibland hela nätter i sin säng, ibland hela nätter i vår säng, ibland halva natten var. Puss <3

 5. Usch jag lider verkligen med er, vi har en son född 17 maj och en av våra värsta nätter är som era bästa. Stora styrkekramar till er!!

  Kram

 6. Det BLIR bättre med sömnen. Lovar!! Vad bra ni är som orkar kriga (fast vad ska man göra 😂) Grymt i allafall. Heja er! Tips som jag uppskattade och som jag inbillar mig blev lite lite bättre, var när vi la flera nappar i vårt barns säng. Var som att han ”fångade” upp de i sömnen. Inte alltid, men ibland slapp man ett uppvak i allafall..
  Kram och pepp! 💓

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi