Stylein, 3-timmars lunch och firande

Förra måndagen promenerade jag till kontoret på förmiddagen. Åh, det pirret. Det är verkligen kul att längta så mycket till jobbet och det gör att jag uppskattar det mer än någonsin.

Mitt datorfodral kommer från The Case Factory, jackan ifrån Custommade och tröjan ifrån Soft Goat!

Har helt glömt bort att visa upp min tredje bärsele som jag köpte i julklapp till mig själv. Vi har verkligen använt galet mycket bärsele med Dante så jag har känt att det har varit värt att ha flera. Vi hade en Babybjörnen Newborn för hans första tid i livet. Sen en Babybjörnen Move som ger bättre stöd åt ryggen vilket är bra eftersom jag har gått x antal djurgårdsvarv med honom i selen. Och så köpte jag denna från Artipoppe i mulberrysilk och kashmir, en lyxigare bärsele som jag ytligt nog har när jag t.ex. har honom med på jobbgrejer eller vill vara lite extra piffig. En present till mig själv helt enkelt 🙂

I onsdags kom intervjun med Elin som har Stylein ut på FORNI och så körde vi en live på vår Instagram som verkade väldigt uppskattad! Nu på onsdag kommer en med Malin som har By Malina.

Jag har på mig blus från Stylein och byxorna finns liknande här

På kvällen var D borta och jag hade ensamkväll. Jag älskar verkligen ensamkvällar, herregud alltså. Det är så MYSIGT! Just för att de inte händer så ofta. Den här kvällen åt jag piadina och sen kollade jag på Husdrömmar Sicilien, sista två avsnitten. Åh. Vi har egentligen en plan på att göra en del andra “stora” saker innan vi köper något utomlands men jag vet inte hur länge jag kan hålla mig… tänker på vårt semesterboende flera gånger i veckan och har gjort det sen jag började kolla för två år sen. Å andra sidan är det kanske det här som är en del av drömmen – alla fantasier, tankar, måla upp allting för sitt inre. Resan är en del av drömmen i sig. Jag sparar i två separata fonder till just semesterboendet och blir pirrig i hela kroppen när jag inser att en dag kommer jag plocka ut de pengarna och slå till på något. En vacker dag ska vi äga ett boende utomlands och så ska vi bo där flera månader om året, det vet jag säkert.

Förra veckan började jag testa Löwengrips nya serie. Föll faktiskt mest för förpackningarna, tyckte de var väldigt estetiskt tilltalande. Använder deras self tan drops och är besatt av dem så det blir kul att se hur dessa funkar.

I torsdags mötte jag upp min älskade Petra för ett kärt återseende. En månad var vi ifrån varandra, hon och Bosse var de sista och de första jag träffade innan och efter vår karantän. Hon är även den enda vännen jag pratat med i telefon och på FaceTime under den här perioden. Saknat henne trots det.

Jag beställde in ett glas champagne efter min ofrivilliga vita månad.

Och så åt vi lammkorv med potatispuré mmm.

Kanske var det sista lunchen innan Harry kommer? Helt galet att han är här vilken dag som helst. Vi satt där i tre timmar och när jag reste mig upp för att börja “packa ihop” efter dessa timmar sa Petra “ska vi redan gå?” haha. Fanns en del att prata om…

På kvällen gjorde jag mig i ordning för att äta middag med Sam och Emma.

Det blev glittrig klänning som är på 50% rabatt hos Adoore nu!!! SLÅ TILL, världens bästa klänning!! Jackan är från ett danskt märke jag inte kommer ihåg namnet på…

Vi firade! Sam och Emma har köpt lägenhet på gatan bredvid oss! Det tar kanske 30 sekunder att gå mellan lägenheterna, så härligt. Vi har verkligen saknat att ha kompisar sådär galet nära sen tre av våra kompispar flyttade från samma gata så det här känns superkul. Dessutom är de utmärkta barnvakter till Dantis 🙂

Vi tittar på resten av veckan imorgon för nu ska jag sätta på ett avsnitt av något med D. Puss <3

 1. Hej Michaela!

  En fråga till frågor med Forni! Jag tycker att man får intrycket av dig att du är en väldigt säker person och trygg i dig själv. Sen verkar du så proffsig och förtroendeingivande också, rak i ryggen och stolt över dig själv liksom! Har du några tips? Hur blir man trygg i sig själv?

  Tack för att du finns och inspirerar!

 2. Åh, snälla ta reda/kolla om du kan se var jackan kommer ifrån? Vill så gärna ha <3

 3. Älskar dessa inlägg! Kom och tänka på dina outfitbilder från “rartiden” när jag såg fotot på dig i hallen 🙂

 4. Hej!
  Tycker det är extremt snyggt med högra kragar, vilket jag har förstått att du också gillar. Men tyvärr tycker jag att det blir sminkfläckar så himla lätt. Jag undrar hur det är för dig? Får även du sminkfläckar? Om så, hur får du bort dem? Eller har du något magiskt knep för att inte sminka av sig på kragen.
  Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi