Sticker collections, basplagg och karantän i Paris

Hoppas att ni har haft en fin långhelg och är redo för första veckan på årets härligaste månad – MAJ! Finns ingenting som maj i Stockholm. Nu är ingenting som vanligt, men man kan ändå njuta av vädret och allt det gröna och doften av havet. Här kommer ett gäng favoritartiklar från FORNI senaste tiden som jag tycker att ni ska läsa igenom ikväll för veckans dos av inspiration, tankar och pepp. Puss!

6 sticker collections för att snygga till dina Instagram Stories

Undrar du, precis som jag vart alla hittar roliga stickers att pynta sina storys med – då är detta artikeln för dig. Louise ger oss en kurs i vilka sökord du ska använda och andra knep för att hitta fina stickers.

De 13 bästa bloggarna just nu

När vi lever en ganska innehållslös vardag som nu kan det vara livsnödvändigt att gotta sig i massvis med underhållning! Läs listan på 13 grymma bloggar, du kanske hittar en ny favorit.

Recept: Gör enkelt din egen chokladgranola

En annan typ utav underhållning att sysselsätta sig med nu är att baka eller tillaga något gott. Denna chokladgranolan är både enkel att göra och magiskt god!

Therese Hellström om att sitta i karantän i ett 25-gradigt Paris

Jag har pratat med Therese om hur hon känner kring att sitta i karantän i Paris. Våren har dessutom satt fart på riktigt där, läs intervjun för att veta hur den verkligheten känns.

4 basplagg att investera i inför våren

Är du sugen på en uppdaterad men hållbar vårgarderob. Då är detta artikeln för dig! Frossa i inspiration och ta reda på vilka plagg som ger dig mest stil-poäng i vår.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi